В Житомирській області жителі Гришковецької ОТГ затвердили перспективні проекти на найближчі 3 роки

В Житомирській області жителі Гришковецької ОТГ затвердили перспективні проекти на найближчі 3 роки

20.02.19 08:24 0 1546
Жителі Гришковецької об'єднаної територіальної громади затвердили перспективний план розвитку та визначили проекти, які реалізовуватимуть у 2019-2021 роках.

Загалом за 3 роки у громаді планують відремонтувати дороги, реконструювати школи та садочки, відновити приміщення для ЦНАПУ та побудувати амбулаторію.

Перспективний план затвердили 19 лютого, під час виїзного засідання Ради регіонального розвитку за участю заступника голови ОДА Романа Щебетова та керівника апарату ОДА Олексія Шатила.

— «Приємно, що тут зібрались ті люди, яким небайдужий розвиток та майбутнє громади. Головний крок до цього ви уже зробили – утворити територіальну громаду. І це є ключовим елементом масштабної реформи, яка впроваджується в Україні. Саме реформа децентралізації, яку ініціював Президент Петро Порошенко, дає можливості отримати додаткові фінансові ресурси та реальні інструменти для їх використання – будувати, реконструювати, відновлювати, впроваджувати нові місцеві ініціативи. Ви йдете своїм шляхом розвитку і впевнений, що разом ми досягти найвищих результатів», – сказав керівник апарату ОДА Олексій Шатило.

Перелік проектів на найближчі 3 роки:

* ремонт доріг: Гальчин-Агатівка-Катеринівка-Гвіздава, Гришківці-Половецьке-Никонівка, Половецьке-Хмельове, Гришківці-Осикове, капітальний ремон дороги вул. Найдіна смт Гришківці;

* реконструкція Гришковецької гімназії;

* капітальний ремонт Рейської ЗОШ;

* капітальний ремонт Половецької ЗОШ;

* будівництво ЗДО Гришківці;

* спортивне поле із штучним покриттям (хокей на траві);

* капітальний ремонт приміщення для ЦНАПу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові навчають ...
Наступна новина: В Тернополі демонтовано три ...

КОМЕНТАРІ