Житомирщина: тетерівська ОТГ серед локомотивів децентралізації в області,- Ігор Гундич

Житомирщина: тетерівська ОТГ серед локомотивів децентралізації в області,- Ігор Гундич

24.02.19 10:09 0 650
Перспективний план розвитку громади на 2019-2021 роки затвердили в Тетерівській ОТГ. Спільно з головою ОДА Ігорем Гундичем жителі громади обрали ті проекти, які прагнуть реалізувати найближчим часом.

22 лютого, під час виїзного засідання Ради регіонального розвитку у Тетерівській громаді визначилися із проектами для реалізації на три роки.

Доступ до якісної медицини, відремонтовані дороги, сучасні та комфортні дитячі садочки і школи, облаштовані спортивні та ігрові майданчики. Усе це вже втілили у життя у Тетерівській ОТГ на Житомирщині, яка в числі перших в області зробила крок назустріч децентралізації.

Голова Ігор Гундич відзначив, що завдяки фінансовій децентралізації та активній позиції Тетерівській громади вдалося досягти якісних змін, які відчувають та бачать жителі ОТГ.

— "Ваша громада була однією з перших, яка прийняла рішення про об'єднання. І я вважаю, що ваше рішення було дуже правильним та мудрим. З 2015 року ви розпочали процес децентралізації і стали локомотивом децентралізації нашої області. оберемо проекти для реалізації у Тетерівській ОТГ, які увійдуть до реального перспективного плану розвитку Житомирської області на три роки", - Ігор Гундич.

У перспективному плані розвитку на 2019-2021 роки в Тетерівській ОТГ такі об'єкти:

* капітальний ремонт доріг: вул. Вишнева та вул. Партизанська в с. Тетерівка, вул. Кооперативна в с. Буки, під'їзд до с. Буки;

* реконструкція-термомодернізація Денишівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. В.Г. Бондарчука;

* шкільні кабінети (с.Тетерівка та с.Дениші);

* реконструкція вуличного освітлення в с. Буки, Нова Рудня, Тригір'я.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ