Як вибрати меблі в передпокій?

Як вибрати меблі в передпокій?

24.02.19 16:14 0 3374

Передпокій - це місце, де ми знімаємо вуличні речі і занурюємося в домашній комфорт. Коридор буває різної площі: від п'ятачка розміром 4 м2 до повноцінної кімнати. Саме площа диктує умови того, як вибрати мебель для прихожей. Далі, ми дамо корисні поради щодо вибору меблів для передпокою.

Зовсім мало місця (3-6 м2)

Пропонуємо встановити кутовий шафа-купе або розмістити настінну вішалку, а внизу - тумбу для взуття. Кругова вішалка-стійка (офісного типу) підійде хіба що в квартиру самотньої людини.

Зручним елементом стане маленька банкетка, куди можна присісти. Якщо вона оформлена у вигляді порожнього ящика або однієї-двох міні-щухляд, з'являється ніша для зберігання взуттєвих приладдя (щітки для чищення взуття, спреїв, кремів, лопатки) .як вибрати передпокій, Як вибрати меблі в передпокій

Розміщене на стіні дзеркало і вигідне розташування настінних світильників здатне візуально збільшити площу приміщення. Вдало впишеться обертається вішалка з прикріпленим дзеркалом.

Передпокій середніх розмірів (до 12 м2)

Шафа з розсувними дзеркальними дверима або варіант «купе» стане базовою меблями. Світлі тони меблів і шпалери забезпечать позитивний «настрій» приміщення, підлогу в практичних цілях укладають потаємні.

Шанувальникам ретро-стилю сподобається переносна вішалка, що має старовинні мотиви в місці стійки або розгалужень.

Для сезонного взуття, яка носиться, краще передбачити відкриту поличку. Зберігання тимчасово непотрібних пар краще робити в картонних коробках в закритих полицях, інакше взуття до початку носіння буде покрита шаром пилу.

Тим, хто не може знайти відповідний гарнітур, доведеться підбирати корпусні елементи. Вони повинні поєднуватися за кольором і стильовому виконанню. Найкращий вихід - вибрати передпокій на замовлення.

Великий передпокій

Ваш передпокій досить просторий? Значить, можна не економити на місці. Вибирайте готові комплекти будь-якого розміру або замовляйте меблі, не обмежуючи свою уяву.

У великій передпокої легко облаштувати лаунж-зону з журнальним столиком, пресою і телевізором, якщо хтось зайшов за вами і чекає, поки зберетеся (модний західний варіант). Дамам сподобається передпокій, в якій вдається облаштувати гардеробну.

Коридор витягнутої форми стане відмінним місцем для розміщення на стінах репродукцій або оригіналів картин. Різні аксесуари дозволять створити авторський стиль приміщення: великий годинник, світильники, керамічна продукція, маленькі статуї, дизайнерське освітлення.

Стильове виконання прихожих

  1. Мінімалізм: нічого зайвого, шафа, вішалка, тумба для взуття. Багато відкритого простору і повітря. Лаконічне виконання підійде для невибагливих людей.
  2. Мандрівникам, які відвідують екзотичні країни, дуже подобається колоніальний стиль. Шафи-купе з бамбуковими вставками, елітна філіппінська меблі ручної роботи - це вищий клас. Якщо вибрати щось простіше, то підійдуть плетені кошики, які використовують малайзійці, і невисокі шафи без декоративного оформлення. А прикрасити можна африканськими масками, макраме, статуетками тварин з джунглів.
  3. Модерн вітає сучасні мотиви. Дерево з металом, високі шафи без враження громіздкості, м'які банкетки, дзеркала в фігурних рамах - все створено для відчуття легкості і ненав'язливою практичності.
  4. Еклектика: комбінування декількох стилів, що виключає абсурдне невідповідність. Можна комбінувати вироби контрастних відтінків або вибрати все в єдиній гаммі.

Щоб вибрати меблі в передпокій, складіть список необхідних предметів з урахуванням з просторових розмірів. Після цього визначитеся з дизайнерської складової і починайте облаштовувати свій коридор.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ