Використання і переваги кур'єрських поліетиленових пакетів

Використання і переваги кур'єрських поліетиленових пакетів

25.02.19 18:15 0 1826

Для пересилання важливою цінної інформації приватні і державні підприємства, фінансові установи, банки та інші організації використовують кур'єрські пакети, або конверти, оберігають вкладені документи і матеріальні цінності від несанкціонованого розкриття.

Конструкція таких пакетів передбачає наявність клапана на клейовий основі, який при спробі відкриття поштового відправлення деформується, що не залишається непоміченим адресатом. Крім високоміцного клейового шару на поверхню конвертів наноситься штрих-код і нумерація, що дозволяють використовувати їх для зберігання особистих речей, документації і грошових коштів. Захист від перегляду вкладень забезпечує двошаровий поліетилен з чорним внутрішнім шаром. Будь-яка можливість втрати або підміни важливого документа при пересиланні в подібній упаковці повністю виключається.

Виготовляють кур'єрські поліетиленові конверти з багатошарових комбінованих матеріалів, які надійно захищають вміст від вологи, впливу шкідливих речовин і механічних пошкоджень. Багатошарові поліетиленові пакети зводять до мінімуму можливість деформації кореспонденції, тому кур'єрські служби застосовують їх для доставки супровідних документів, зразків та інструкцій при відправці контейнерів і ящиків. На одну з пакувальних сторін найчастіше наноситься клейовий шар, що дозволяє надійно закріпити пакет на стінці тари. До речі, в Україні замовити кур'єрські пакети можна в компанії "ПрофіПак": https://profipak.com.ua/.

Основні переваги

Пакет з поліетилену має явні переваги перед паперовим або іншими його аналогами:

  • високою зносостійкістю;
  • низькою вартістю;
  • високим рівнем конфіденційності;
  • стійкістю до вологи і сонячного світла;
  • можливістю практичного використання при широкому діапазоні температур (від -40 до +40 градусів за Цельсієм);
  • презентабельністю, солідністю і довговічністю.

Кур'єрські двошарові пакети можуть служити не тільки для поштових розсилок, але і одночасно виконувати роль рекламоносіїв, якщо на них буде нанесений логотип і (або) фірмові кольори компанії. Це надає можливість компанії недорого і досить ефективно донести інформацію про послуги і товари до споживача.

Додаткову необхідну інформацію - адреса відправника, одержувача та іншу - на поліетиленові конверти можна нанести ручкою, слід від якої легко зчіплюється зі спеціально підготовленою поверхнею пакета і важко видаляється.

Область застосування пакетів з поліетилену досить широка. Їх використовують для безпечного перевезення цінностей, плоских посилок і документів, зберігання ключів від банківських сейфів і сейфів, для надійного зберігання цінних паперів і договорів, зберігання архівної документації.

Виробники поліетиленових кур'єрських пакетів випускають їх різного формату, що залежить від побажань замовника. Пакет на замовлення може мати прозору кишеню, індивідуальну нумерацію, багатоколірний друк, прозора кишеня для супровідних документів, відривні номерні квитанції, мікродрук уздовж швів і індивідуальний дизайн.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Мебель на заказ: под ...

КОМЕНТАРІ