Плюси використання камер відеоспостереження в домашніх системах безпеки

Плюси використання камер відеоспостереження в домашніх системах безпеки

26.02.19 18:02 0 1482

Кожна свідома людина прагне убезпечити своє життя і тим самим підняти її на новий рівень комфорту. Завдяки відеоспостереження можна фіксувати і відтворювати події не тільки на складській території або навколо заміського будинку. Камери відеоспостереження - невід'ємна частина відеоспостереження в домашніх системах безпеки.

Сучасні технології не стоять на місці і давно пройшли етап аналогового відеоспостереження. Передача даних на великих відстанях стала можливою завдяки розвитку ІП-технологій і появи IP-відеокамер. Створення нових поколінь систем відеоспостереження дозволяє визначити особу людини в натовпі або під час активного пересування. Про швидкодії пристроїв і захисту від негативних температурних, погодних і техногенних факторів подбають додаткові захисні кожухи і навіси.

Можливість вибору камер відеоспостереження для квартири або для зовнішнього стеження відкриває перед покупцем величезний вибір моделей і функціональних можливостей. Сьогодні пристрої стеження і записи виробляються різних форм і розмірів: традиційні квадратні, циліндричні купольні, а функціональні запити регулює тільки товщина гаманця. Нинішні можливості дозволяють організувати систему спостереження «під ключ» для квартири, будинку або магазину. До речі, в Києві замовити монтаж камер відеоспостереження можна можна в компанії "IT Logica".

Відеоспостереження для будинку

Організація відеоспостереження в квартирі не займає настільки багато часу і сил, як багато хто припускає, але має низку переваг в порівнянні з іншими охоронними системами:

  • Охоплення не тільки внутрішньої житлової зони квартири, але і огляд общеквартірного блоку, що дозволяє виявити і в подальшому ідентифікувати зловмисника або хуліганів.
  • Управління камерою спостереження з будь-якого мобільного пристрою (телефон, планшет).
  • Підтримка і можливість настройки різних режимів роботи: від безперервного запису або робота в тривожному режимі (спрацьовування детектора руху або диму).
  • Система відеоаналітики дозволяє відрізнити зловмисника від домашньої тварини і розпізнати справжню загрозу.
  • Навіть якщо ваше житло було скоєно напад грабіжників - постійна відеозапис дозволить ідентифікувати зловмисників і дасть неоціненні дані для поліції.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Тернопільському ...
Наступна новина: Каким должно быть детское ...

КОМЕНТАРІ