Як розлучитися з іноземцем в Україні без його присутності?

Як розлучитися з іноземцем в Україні без його присутності?

27.02.19 00:41 0 1994

Завдяки тому, що сучасна людина має можливість подорожувати, часто відбувається так, що в шлюб вступають представники різних країн. Але розірвання шлюбу з іноземцем в Україні також зустрічаються не рідко. «Міжнародний» шлюборозлучний процес практично завжди пов'язаний з безліччю додаткових проблем, так як кодекси різних країн відрізняються між собою, а також один або обоє членів подружжя не мають можливості або бажання бути присутнім на судовому засіданні особисто.

Коли іноземний чоловік проти розлучення і приїзду на батьківщину своєї другої половинки, то розірвати шлюбні узи через ЗАГС не вдасться (для цього необхідна згода і присутність обох сторін). Доведеться звертатися до судової інстанції. Розібратися у всіх тонкощах ситуації, що склалася, навряд чи вийде самостійно.

Для здійснення розлучення з іноземцем в Україні необхідно досить добре розбиратися не тільки у вітчизняній юриспруденції, але також в міжнародному законодавстві та законах тієї країни, громадянином якої є другий учасник сімейного союзу. Більш детально про процедуру розлучення з іноземцем в Україні читайте на сайті https://yurdopomoga.com.ua/.

Розлучення з іноземцем в Україні: що потрібно знати?

Для того, щоб розлучення з іноземцем через суд пройшло швидко і з урахуванням всіх ваших вимог, слід уже з самого початку продумувати кожен крок:

  1. грамотно скласти позовну прохання;
  2. оформити письмовий дозвіл екс-дружини на розлучення без неї (якщо він був легалізований);
  3. зібрати всі необхідні папери і т. д.

Щоб не упустити жодну важливу деталь, необхідно або регулярні консультації з адвокатом, або його постійна професійна підтримка до, під час і після суду.

На допомогу прийде адвокат по сімейних справах, що має досвід у вирішенні сімейних спорів між особами різних країн. Співпрацюючи з фахівцем з питання «Розірвання шлюбу з іноземним громадянином» клієнт отримає:

  • повне правове роз'яснення його прав і свобод на підставі даної справи;
  • пояснення основних законів, що стосуються даного спору, країни іноземного чоловіка або дружини;
  • надання повного пакета послуг з ведення та підготовки до судового засідання необхідних паперів;
  • юридичну підтримку та захист його інтересів в залі суду;
  • ведення супутніх питань (легалізація судового рішення, розділ спільної власності, призначення розміру аліментів тощо).

Також адвокат допоможе розірвати шлюб з іноземцем з мінімальними емоційними навантаженнями з боку клієнта.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ