Переваги кутових шаф

Переваги кутових шаф

27.02.19 14:36 0 1522

Кутові шафи або як їх ще називають шафами Г-подібної форми - це незамінні супутники малометражних квартир. Всі ми мріємо мати в розпорядженні багато вільних квадратних метрів, на яких можна вільно експериментувати з розстановкою і перестановкою меблів і аксесуарів. Однак більшості жителів невеликих міських квартир доводиться боротися за кожен квадратний метр. Кутові шафи і тумбочки є надійними помічниками в цій нелегкій справі. До речі, кутові шафи за доступною ціною придбати можна в інтернет-магазині https://kuhni-smart.ru/shkafy-kupe/po-tipu/uglovye.html.

Зручність і економія місця

Оптимальне використання площі - найважливіше властивість кутових шаф. Їм немає рівних по частині вивільнення дорогоцінних метрів житлового простору. Зроблені на замовлення, з урахуванням розміру кімнати, вони "оживлять" будь-яку частину житла і дозволять заощадити вільне місце в кімнаті. Безсумнівно такі шафи особливо припадуть до смаку прекрасній половині людства, в них можна зберігати не тільки весь гардероб, але і супутні аксесуари та взуття.

Геть типову меблі

Типова готові меблі менш практична і зручна, ніж конструкції, зроблені на замовлення. В цьому відношенні дизайнерські кутові шафи в виграші - вони не тільки ідеальним чином впишуться в кімнату. Завдяки індивідуально підібраним штангах, полкам і скриньках, речі в них будуть розташовані так, як захочете розташувати їх ви. Більш того, мати в квартирі шафа, зроблений спеціально для вас, з урахуванням побажань за кольором і дизайну, набагато приємніше, ніж споглядати меблі, куплену в мережевих магазинах.

Кутові шафи для великих кімнат

Кутові шафи підійдуть не тільки для невеликих просторів - вони також ефектно виглядають у великих квартирах. Виконані з масивного дерева дорогоцінної породи, вони відмінно впишуться в класичний інтер'єр. Кутові шафи з декоративними елементами допоможуть створити в приміщенні атмосферу затишку і домашнього тепла.

Шафи з дзеркалами

Ще однією перевагою кутового гардероба може стати дзеркало, розміщене між двома половинами шафи. Завдяки такому рішенню, ви значно заощадите час, який йде на підбір ранкового гардероба, а також візуально розширите простір кімнати. Зовнішні полки в шафі - прекрасний спосіб реалізувати безліч дизайнерських задумок, адже на них можна розташувати предмети, що прикрашають інтер'єр - сімейні фото, статуетки, скарбнички або навіть невелику колекцію улюблених журналів.

Багатофункціональний предмет меблів

В такому величезному шафі можна без зусиль розмістити одяг і взуття для всієї родини. Це особливо актуально, якщо ви любите, щоб в квартирі було якомога більше вільного місця. Щоб велика шафа органічно вписався в сучасний інтер'єр, бажано окремо продумати питання освітлення. Вбудовані по довжині шафи світильники підкреслять його красивий і акуратний дизайн.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Головні переваги ...
Наступна новина: Stories в Instagram - ...

КОМЕНТАРІ