WEB-дизайн 2019: тренди і тенденції

WEB-дизайн 2019: тренди і тенденції

27.02.19 19:22 0 1020

На думку відомого дизайнера Мільтона Глейзера: «Може бути всього 3 враження від веб-дизайну сайту: Так, Ні та ВАУ. І саме ВАУ - це той тренд, до якого потрібно прагнути».

З огляду на перевагу візуальних ефектів над текстами, графічні елементи та логотипи завжди були важливими для кожного успішного бренду для спілкування зі своєю аудиторією. Однак у стрімкому світі, в якому ми живемо, люди очікують змін, інновацій та творчості. Отже, для дизайнерів дуже складно вийти за звичні погляди та представити графіку таким чином, щоб яскраво виділитися і створити той самий «ВАУ» ефект.

Відвідувачі більше не хочуть бачити звичайну графіку, яка вже приїлися. Вони хочуть насолоджуватися анімаціями, інтерактивними логотипами та візуальними ефектами. У цій статті ми зупинимося на деяких модних тенденціях дизайну на 2019 рік, які, безумовно, створять той самий «вау» фактор серед аудиторії, а розповість нам про це співробітник веб-студії «Лаймнет», в якій безпосередньо можна замовити розробку сайту в Києві.

Геометрично складні форми

До сих пір було актуально верстати веб-сайт з бічною колонкою для інформаційних блоків і рекламних оголошень. Однак в 2019 році будуть дуже популярні незвичайні, асиметричні та розкидані макети, де інформація, яку ви шукаєте, буде в зовсім незвичному місці і це дивує. 2019 рік - це той рік, коли дизайнери зруйнують старі моделі та відкриють двері для інновацій і творчості!

Простота і лаконічність - це ключ до популярності

Світ перевантажений інформацією, вона ллється з усіх усюд, саме тому не загубитися в байтах і піднести найважливіше - це втомлююче завдання, яке може вирішити тільки спрощений лаконічний дизайн. Тепер більше немає нічого, крім самої суті.

Отже, дизайнери зрозуміли, що найкращий спосіб спілкування через графіку - зберегти прості, але потужні форми, які здатні успішно передати і донести повідомлення сайту або бренду. Більш того, мінімальні проекти легко сприймаються, а відсутність повного опису породжує цікавість серед аудиторії, щоб більше дізнатися про бренд.

Яскраві кольорові переходи та градієнти

Завдяки величезному ривку у розвитку дисплеїв за останні кілька років, в дизайні в 2019 року ми побачимо багатший, яскравіший дизайн з безліччю кольорових поєднань. Тепер без побоювання можна створювати проекти та фони, роблячи їх більш привабливими з використанням колірних переходів і градієнтів. Це хороша безпрограшна тактика для створення «вау» ефекту.

Космічні ефекти та відтінки синього

Одним з найбільших графічних трендів в 2019 році буде використання відтінків синього, фіолетового та чорного кольорыв у дизайні сайту, щоб дати відчуття «космосу або галактики». Ці кольори та відтінки не тільки добре сприймаються відвідувачами, але й яскравіше та красивіше відображаються на пристроях із сенсорними дисплеями.

Металеві ефекти

У 2019 дизайн буде включати в себе багато металевих кольорів. Старі технології не могли передати повний спектр металевих відтінків, коли справа стосувалася золота, срібла або інших металевих кольорів. Однак завдяки новітнім технологіям металеві кольори будуть помітними всюди - оскільки вони додають глибину та силу web-дизайну, а також поліграфії, створюючи відчуття глибини та розкоші.

Також набирають популярність такі тренди web-дизайну як:

  • рукописні шрифти;
  • кольорові тексти;
  • gif анімації;
  • використання монохромної графіки та дабл-тонів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Stories в Instagram - ...
Наступна новина: Покрівельний профнастил: ...

КОМЕНТАРІ