Покрівельний профнастил: переваги

Покрівельний профнастил: переваги

27.02.19 19:39 0 2076

Покрівельний профнастил є на сьогоднішній день найпоширенішим матеріалом з усіх можливих існуючих настилів (м'яка покрівля, шифер, черепиця, руберойд). Існує кілька об'єктивних причин, за якими оптимально зупинити свій вибір саме на цьому матеріалі. Кровля металлопрофиль має низку переваг і дає хороші можливості для будівництва.

Переваги матеріалу:

  • По-перше, покрівельний профлист має високу корозійну стійкість, яка проявляється навіть в агресивних кліматичних умовах. Надійна антикорозійний захист забезпечує довгий термін служби оцинкованого листа - як правило, не менше 30 років. Якщо ж ви шукайте матеріал, який прослужить не менше 45 років, зверніть свою увагу на оцинкований профнастил з додатковим покриттям.
  • По-друге, профлист для покрівлі відносно небагато важить. Маса 1 квадратного метра становить приблизно 5-16 кг - невеликий загальна вага покрівлі дозволяє значно зменшувати навантаження на несучі конструкції під час монтажу.
  • По-третє, профнастил міцний по відношенню до механічних навантажень, особливо до жорсткості на вигин у напрямку гофрованих ребер листа. Дана властивість гарантує безпеку експлуатації і довгий термін життя будівельних конструкцій, виконаних з використанням профільованих настилів.
  • По-четверте, даний покрівельний матеріал простий в експлуатації і має високу побутову технологічність. Він легко обробляється в звичайних домашніх умовах - сверлится, ріжеться, швидко збирається і дає жорсткі будівельні конструкції, установка яких не вимагає від будівельників спеціальних глибоких знань і навичок.
  • По-п'яте, варто профлист для покрівлі більш ніж прийнятно. Незначні фінансові витрати і зусилля при монтажі, повна відсутність витрат по догляду в ході експлуатації, за умови грамотного монтажу - все це безперечні плюси цього матеріалу для покрівлі.
  • Також, якщо виникне необхідність демонтувати покрівлю, профнастил покрівельний дозволить зробити це з повним збереженням всіх споживчих властивостей. Зручність при проведенні вантажно-розвантажувальних робіт, легкість транспортування, невибагливість при зберіганні, широкий вибір стандартних кріпильних елементів, необхідних сертифікованих пристроїв - вибір профнастилу в якості покрівельного матеріалу важко назвати невдалим.
  • Високі візуально-естетичні характеристики матеріалу також дають чимало можливостей в ході будівництва - починаючи з широкої гами кольорів і відтінків і закінчуючи великою різноманітністю покриттів.

Висновки

Таким чином, оцинкований профнастил володіє оптимальними технічними характеристиками, завдяки яким є ідеальним матеріалом для влаштування покрівлі - він високопрочен, стійкий до різного роду зовнішніх впливів (вицвітання, корозія та ін.), Служить до 50 років, легковагий і компактний, що істотно спрощує транспортування і подальший монтаж конструкцій. У порівнянні з іншими покрівельними матеріалами, профлист відрізняється доступністю ціни, а його виробництво може здійснюватися в будь-якому колірному виконанні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: WEB-дизайн 2019: тренди і ...
Наступна новина: История бренда Stella ...

КОМЕНТАРІ