Команда Чернігівської міської ради здобула ІІ місце на обласній спартакіаді

Команда Чернігівської міської ради здобула ІІ місце на обласній спартакіаді

28.02.19 08:50 0 823
У Чернігові на базі СДЮШОР з лижного спорту, де зростають олімпійці, 23 лютого 2019 року відбулися змагання VІI обласної зимової спартакіади серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування.

Загалом у спартакіаді взяли команди Чернігівської ОДА, Чернігівської міської ради, команди з 14 районів та збірна ОТГ. Змагались за першість у лижних гонках, стрільбі з пневматичної зброї та динамометрії.

У напруженій боротьбі команда міської ради у складі Андрія Дериземлі, Михайла Католика, Марини Ковтун, Тетяни Литвиненко, Олександра Стецька та Василя Шокуна здобула перше командне місце у змаганнях з лижних гонок, друге – у змаганнях з динамометрії.

Також в особистій першості переможцем та призерами стали: Андрій Дериземля (І місце у змаганнях з лижних гонок), Василь Шокун (ІІ місце у змаганнях з динамометрії), Тетяна Литвиненко (ІІІ місце у змаганнях з лижних гонок).

У загальному заліку команда Чернігівської міської ради посіла ІІ місце, поступившись лише команді Прилуцької райдержадміністрації. ІІІ місце здобула команда Новгород-Сіверського району.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ