На Тернопіллі триває будівництво спортивного комплексу у Бережанах

На Тернопіллі триває будівництво спортивного комплексу у Бережанах

28.02.19 09:30 0 907
Головною метою будь-якої держави є здоров'я та повноцінний розвиток нації. Зараз держава все більше звертає увагу на розвиток масового спорту. Торік у Тернопільській області відкрили 11 спортивних майданчиків із штучним покриттям. Одним із факторів розвитку спортивної галузі є будівництво нових об'єктів для занять різними видами спорту.

У вівторок, 19 лютого голова облдержадміністрації Степан Барна разом із заступником Олегом Валовим та народним депутатом Тарасом Юриком оглянули як проходить робота щодо спорудження спортивного комплексу у місті Бережани.

Нагадаємо, будівництво розпочалося у 2018 році за рахунок коштів з Державного фонду регіонального розвитку і на умовах співфінансування із місцевого бюджету. Кошторисна вартість об'єкта становить понад 55 млн гривень. Проектом передбачено спорудження спортивного комплексу, який складатиметься зі спортивного залу, басейну, приміщень для обслуговування комплексу та перебування глядачів. Також на прилеглій території планують облаштувати спортивні майданчики із штучним покриттям. Новостворений комплекс дасть можливість проводити спортивні турніри з багатьох видів спорту. Будівництво триватиме близько трьох років.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ