Ланцюгові електропили: сфера застосування

Ланцюгові електропили: сфера застосування

28.02.19 20:11 0 1762

З давніх часів люди облаштовували свій побут, будували будинки і найрізноманітніші споруди, застосовуючи деревину як будівельний матеріал. Для обробки і заготовки дерева використовувалися спочатку примітивні ручні пилки, а в результаті розвитку технологій з'явилися і більш складні інструменти, накшталт, ланцюгові електропили. Сьогодні їх можна придбати їх можна в кожному другому магазині інструментів, на базарах та в численних інтернет-магазинах, наприклад, https://mirmark.com.ua/.

Сфери використання електроил

Практично кожен, у кого є дачна ділянка, хоча б раз в житті, але обов'язково стикався з необхідністю розпилювання якихось дощок, брусів, кряжів, товстих гілок та іншої деревини. З цим завданням легко справляється електропила. Фактично будь-яка мережева пила складається з електродвигуна, робочого органу (ланцюга з різцями або ж диска із зубами), пускового і регулює органів.

Перш ніж купити її, варто подумати, для яких цілей Ви будете її використовувати. При дрібних обсягах роботи допустимо використання ручної пилки. При досить великих обсягах можливо більш підходящим варіантом буде - бензопила. Електрична пила є деяким проміжним ланкою між цими двома крайностями. Сфери використання електропила - дачні роботи, лесопереработка і будівництво.

Складно уявити собі будинок, в якому немає пилки. Для неї тут завжди знайдеться робота. Адже ланцюгова електропила згодиться в приватному господарстві не тільки для садових робіт, але і при будівництві або ж ремонті приміщень. З таким агрегатом робота в саду перетворюється в одне задоволення!

Основні різновиди

Взагалі, розрізняють дискові та ланцюгові моделі:

  • Ланцюгові широко застосовуються для поперечного розпилювання деревини, а також при валки лісу.
  • Дискові електропилки застосовують як для поздовжнього, так і поперечного розпилювання лісоматеріалів, отторцовкі брусків і дощок і т. д.

Електропили комфортні при роботі в замкнутому просторі і там, де є можливість підключення до електромережі. Сучасний ергономічний дизайн робить їх абсолютно безпечними і комфортними в застосуванні. Зручний корпус забезпечує відмінну керованість при пилянні. У тому випадку, якщо закріпити її на верстаті, то отримаємо міні верстат. Найбільшою популярністю користуються електропили марок:

  1. Makita;
  2. Bosch;
  3. Husqvarna;
  4. Dewalt й інших виробників.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Особливості та переваги ...

КОМЕНТАРІ