Чернігів: Олександр Ломако привітав учасниць ярмарку «Що може жінка»

Чернігів: Олександр Ломако привітав учасниць ярмарку «Що може жінка»

02.03.19 11:10 0 1834
У перший день весни, у Чернігові відкрили щорічний 17-й ярмарок «Що може жінка». На заході, що відбувся у Чернігівському обласному молодіжному центрі, жінки презентували вироби власного виробництва (хендмейд, сувеніри, вишиванки, картини, рушники). Те, що сподобалося, можна придбати.

На урочисте відкриття заходу завітав заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако. Звертаючись до присутніх, він зазначив, що неправильно розділяти чоловіків і жінок у плані підходів до керівництва в бізнесі і загалом у будь-якому напрямку.

- Але, якщо говорити про керівні посади, то на жаль у нас в суспільстві склалося уявлення, що керівні посади більше асоціюються з чоловіками. Цей тренд зараз змінюється. Протягом останніх років ми стаємо більш сучасними. Багато статистичних даних та соціологічних опитувань показує, що і жінки на чолі урядів, держав, підприємств викликають більшу впевненість у суспільстві, ніж чоловіки, - сказав Олександр Ломако.

Заступник міського голови побажав усім підприємцям - і жінкам і чоловікам - успіхів та процвітання бізнесу. А чернігівців попрохав, аби вони при виборі товару чи послуги надавали перевагу на користь чернігівського виробника.

Серед запланованих заходів ярмарку: воркшопи, презентації жіночого бізнесу, інформаційні заходи обласного центру зайнятості, показ мод, конкурси, творчі майстер-класи для дітей (на базі освітньої платформи «Арсенал Ідей») всієї родини (з рукоділля, перукарського та кондитерського мистецтва, візажу, флористики тощо).

Ярмарок працюватиме 1 та 2 березня з 10.00 год. до 19.00 год., 3 березня – 10.00 год. – 15.00 год. Місце проведення: Чернігівський обласний молодіжний центр (вул. Магістратська, 3, колишній кінотеатр ім.Щорса).

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міську допомогу при ...
Наступна новина: Вибираємо вуличні ...

КОМЕНТАРІ