Презентації Power Point: основні переваги

Презентації Power Point: основні переваги

04.03.19 23:25 0 1689

Microsoft Power Point - є однією з самих популярних програм для створення мультимедійних презентацій. Завдяки зручному інтерфейсу, величезній кількості шаблонів, а також поетапній інструкції, впоратися з цією програмою може будь-хто, незалежно від рівня його технічної підготовки.

Power Point презентації володіють наступними перевагами:

  • Можливість задавати єдиний стиль. Power Point дозволяє створювати багатосторінкові презентації, виконані згідно базової концепції.
  • Інтерактивність. Завдяки налаштуванням програми можливе створення керованих презентацій.
  • Гнучкість при виборі контенту. Створюючи Power Point презентації, можна використовувати різноманітний текст і зображення будь-яких форматів.
  • Багатофункціональність. Стандартний інструментарій Power Point дозволяє включати в презентацію анімаційні ролики та відеофрагменти, супроводжувати візуальний ряд музикою, звуковими ефектами та дикторським текстом.
  • Ще одна важлива перевага Power Point презентацій - це можливість керування вмістом. Досить часто, великим корпораціям або компаніям потрібні кілька презентацій, виконаних в єдиному стилі, або один ролик, але з оновлюваних контентом. Для таких випадків відмінно підходить Microsoft Power Point. Дана програма дозволяє редагувати слайди презентації без створення спеціальних елементів, що адмініструють.
  • Microsoft Power Point прекрасно взаємодіє з іншими програмними продуктами, особливо з Macromedia Flash. Імпорт в презентацію інтерактивних flash-елементів дозволяє істотно економити дисковий простір при збереженні керованості ролика.
  • Хорошим тоном при підготовці Power Point презентацій вважається роздруківка супровідної документації, наприклад, структури ролика, основних тез. Для цього можна скористатися власними інструментами програми або імпортувати дані в Microsoft Word.
  • Не менше можливостей надає Power Point для розробки web-додатків. У даній програмі можна створювати презентації як для публікації в мережі, так і для проведення онлайн конференцій. Завдяки налаштуванням Power Point, можливе не тільки професійне створення, але і зручний перегляд, і оперативна публікація інтернет-додатків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Клинкерная плитка в ...
Наступна новина: Почему стоит попробовать ...

КОМЕНТАРІ