На Тернопіллі голова ТОДА зустрівся з представниками місії ОБСЄ

На Тернопіллі голова ТОДА зустрівся з представниками місії ОБСЄ

05.03.19 13:10 0 731
У середу, 6 лютого, Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ почало місію зі спостереження за виборами президента. А уже 20 лютого представники місії ОБСЄ зустрілися з головою облдержадміністрації Степаном Барною щодо сприяння в організації виборчого процесу з

проведення виборів Президента України в Тернопільській області.

За їх інформацією, за дотриманням прав людини під час виборів спостерігатимуть 17 експертів під керівництвом посла Пітера Тейлера. Вони оцінюватимуть вибори на предмет їхньої відповідності міжнародним зобов'язанням і демократичним стандартам. Крім того, у день виборів вони слідкуватимуть за відкриттям дільниць по всій Україні.

За тим, щоб вибори у Тернопільській області відбулися без порушень, стежитимуть правоохоронні органи, зазначив голова Степан Барна. За його словами, у свою чергу завдання обласної державної адміністрації у тому, щоб під час проведення виборчого процесу з виборів Президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року, створити належні побутові умови для проведення виборчої компанії, налагодити роботу виборчих комісій, забезпечити дотримання громадського порядку.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ