Навчання в автошколі на Борщагівці

Навчання в автошколі на Борщагівці

06.03.19 00:26 0 2366

Автошкола на Борщагівці Константа-ГС

Ви вирішили пересісти з громадського транспорту в свій автомобіль, але не вмієте водити, тоді вам просто необхідно звернутися в автошколу. Ми навчимо вас не просто водити автомобіль, а бути впевненим і повноправним учасником дорожнього руху. Перше, що вам потрібно зробити - це вибрати автошколу, яка максимально близько розташована з вашим місцем проживання. І вам не потрібно буде витрачати час на дорогу до автошколи і назад.

Наші автошколи зручно розташовані у всіх районах Києва але якщо ви мешкаєте в районі кільцевої дороги вам буде зручно навчатись в автошколі на Борщагівці. Розташування нашої автошколи виявиться зручним для мешканців Микильської Борщагівки, Петропавлівської і Софійської Борщагівки, Братської і Південної Борщагівки між проспектом Корольова і Кільцевою дорогою. Це дозволяє без проблем дістатися до місця навчання. Розклад занять ми складаємо, виходячи з потреб учнів.

Ви можете відвідувати заняття у зручний час, в тому числі у вихідні дні. На заняттях у вас є можливість освоїти правила дорожнього руху, дорожні знаки. Ми розглянемо складні ситуації, які можуть статися на дорозі, а так само обговоримо порядок надання першої медичної допомоги в разі аварії. Також ми ознайомимося з усіма юридичними нюансами і новинками законодавства щодо транспортних засобів та їх власників.

Велику увагу ми приділяємо керуванню автомобілем. На першому етапі навчання ви будете керувати автомобілем в умовах автодрому. Потім, коли освоїмо всі ази і відчуєте впевненість у власних силах, вирушимо на дорогу. В реальних умовах навички водіння знаходяться швидше. У нас працюють досвідчені інструктори, які проходять регулярну акредитацію. Завдяки цьому вони знають, як вас навчити правильній поведінці на дорозі, а головне вселити впевненість у власні сили. Якщо, на сьогоднішній день, ви не можете оплатити всю суму за навчання, не біда, для таких випадків у нас передбачена розстрочка або ви можете скористатися акцією для студентів. Для студентів в нас є знижка 200 гривень при наявності студентського квитка.

Також в нашій автошколі проходить безліч акцій і дуже часто бувають знижки, скориставшись якими, ви можете істотно заощадити.

З умовами розстрочки і акції ви можете ознайомитися на нашому сайті https://avtoconst.com.ua/contacts/borshagovka. У нашій автошколі ми створили максимально комфортні умови для занять. У нас обладнані комфортні класи. Уроки водіння проходять на нових автомобілях, які проходять регулярне техобслуговування. Ми проводимо ретельну консультацію, розбираючи всі можливі нюанси перед тим, як здати іспити. Ви отримуєте посвідчення міжнародного зразка, що дозволяє водити автомобіль не тільки в нашій країні, а й за кордоном.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как узнать,какой тип ...
Наступна новина: Школярка з Чернігова стала ...

КОМЕНТАРІ