Vse Credity: сервіс порівняння онлайн кредитів

Vse Credity: сервіс порівняння онлайн кредитів

06.03.19 13:45 0 1261

Після революційних подій осені-зими 2013-2014 років, крім політичних потрясінь, відбулися різкі зміни в економічній і соціальній сферах. А саме: триразова девальвація гривні, різке підвищення комунальних платежів і серйозне зниження купівельної спроможності, а також загального добробуту населення. Представників середнього класу, яких і так в Україні було не багато, стало ще менше, а людей, що живуть від зарплати до зарплати, стало ще більше.

Надприбутки або «кому війна, а кому мати рідна»

Скрутне фінансове становище багатьох наших співвітчизників викликало різке підвищення попиту на короткочасну грошову допомогу. В ситуації коли до зарплати залишилося ще 3 дні, гаманець вже порожній, а їсти хочеться, людям на зустріч приходять добрі самаритяни - мікрофінансові організації або МФО, які пропонують послуги під різними назвами: «кредити онлайн», «гроші до зарплати», «мікрокредити», «швидка фінансова допомога» і т. д.

Суть пропозицій одна - це невелика сума грошей, зазвичай від 50 до 10 000 гривень, яка видається на короткий термін, 1-60 днів в борг під «драконівський» відсоток - від 0.5 до 2,7 % в день. Не в рік - а саме в день! Якщо 2,7 % в день помножити на 365 днів, то вийде мрія будь-якого банкіра та бізнесмена - 985.5 % річних!

Велика кількість пропозицій

На благодатному рясно зволоженому сльозами бідних українців підґрунті, немов гриби після дощу, почали виростати мікрокредитні організації, назви яких ми бачимо на білл бордах і в метро, чуємо по радіо, спостерігаємо з екранів телевізорів і на сторінках популярних веб-сайтів.

MoneyVeo, АлексКредит, Швидко Гроші, CCloan, Credit365 та Кредит Маркет, завдяки надзвичайно активній рекламі та маркетингу, знайомі вже більшості жителів нашої країни, але крім них є ще понад двадцять менш відомих компаній, які пропонують подібні послуги.

Vse-credity.com.ua - допомога тоді, коли вона потрібна

Онлайн сервіс Vse Credity був створений для того, щоб кожен міг вибрати для себе найкращу пропозицію і не потрапити в скрутне становище. Адже величезна кількість пропозицій дає споживачеві можливість вибору, але водночас викликає необхідність глибоко вивчати ринок позик, щоб знайти ту пропозицію, яка найкраще підійде в його конкретній ситуації.

Пропозиції мікрофінансовиї компаній відрізняються за багатьма параметрами, основні з них:

  • максимальна і мінімальна сума позики;
  • максимальний і мінімальний термін;
  • процентна ставка;
  • місто, в якому представлена компанія;
  • спосіб отримання кредиту: готівкою, на карту, на банківський рахунок або ж з доставкою додому;
  • категорії населення, яким видається кредит: працюючі, студенти, пенсіонери, безробітні;
  • вид кредиту: без застави, без довідки про доходи, з поганою кредитною історією й інші.

Саме тому, щоб не наткнутись на підводні камені МФО, потрібно порівняти всі наявні на ринку пропозиції та лише тоді оформляти швидку позику. Ну а не помилитись у своєму виборі вам допоможе сервіс Vse Credity!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Функции и преимущества ...

КОМЕНТАРІ