На Тернопіллі підтримка іноземного інвестора - це не просто слова. Ми завжди йдемо назустріч,- Степан Барна під час 4-го річного семінару "Школа освітлення Шредер"

На Тернопіллі підтримка іноземного інвестора - це не просто слова. Ми завжди йдемо назустріч,- Степан Барна під час 4-го річного семінару "Школа освітлення Шредер"

08.03.19 08:31 0 538
Мені від Тернопільської обласної державної адміністрації приємно, що в нас на території міста та області працює компанія із стовідсотковими іноземними інвестиціями. На цьому наголосив голова ТОДА Степан Барна під час вітального слова для учасників 4-го річного семінару "Школа освітлення Шредер". Компанія, нагадаємо, спеціалізується на зовнішньому освітленні міст та має бельгійські інвестиції.

На сьогоднішній день на підприємстві працює майже 200 людей, котрі отримують заробітну плату понад 20 тис. грн. І це, за словами очільника області, не може не бути предметом оцінки. " головне завдання влади це надавати якомога більшу підтримку та сприяння бізнесу для розширення діяльності існуючих компаній в області та створення нових. І підтримка іноземного інвестора на Тернопільщині – це не просто слова, ми завжди йдемо назустріч.

З цією метою у 2018 році створено Агенцію регіонального розвитку області", - наголосив голова ОДА.

Він підкреслив: "Найкращою рекламою для нашої області є продукція, що продається за кордоном з позначкою made in Ukraine, made in Ternopil Region. І Шредер – одна із марок, якій ми завдячуємо такою рекламою, адже світлотехнічне обладнання цієї компанії експортується в Угорщину, Чеську Республіку, Німеччину, Бельгію, Італію, Сербію, Чорногорію, Францію, Польщу, Великобританію, Румунію, Молдову, країни Прибалтики та Закавказзя".

"Ми вітаємо кроки компанії "Шредер", щодо розширенням потужностей. Компанія добре себе зарекомендувала в області і ми зацікавлені, щоб такі відгуки були й в інших регіонах. Разом ми зробимо нашу Україну світлішою", - зазначив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ