На Тернопіллі десять команд беруть участь у турнірі з міні-футболу пам’яті загиблого полковника Муляра

На Тернопіллі десять команд беруть участь у турнірі з міні-футболу пам’яті загиблого полковника Муляра

08.03.19 10:40 0 1635
Турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті загиблого співробітника Служби безпеки України, полковника Руслана Муляра, організували у п'ятницю, 22 лютого, його колеги у Тернополі. Участь у турнірі беруть десять команд, які представляють правоохоронні органи та силові структури області. Привітав із початком змагань їх голова ТОДА Степан Барна.

Він зазначив, що воїни, котрі віддають свої життя за Україну – це наші герої.

І їх внесок у захист територіальної цілісної нашої держави – неоціненний.

«Захід, котрий відбувається, є надзвичайно важливий, бо дозволяє не тільки згадати про нашого героя Руслана Муляра, а й популяризувати спорт, який він любив, та популяризувати його вчинок серед молоді. Вірю, що добрі традиції, започатковані Русланом, будуть продовжуватися, а Україна обов'язково переможе у війні з російським окупантом та поверне свої території», – наголосив Степан Барна й додав: «Бажаю, усім учасникам турніру гарної і вдалої гри. Вперед до перемоги!».

Участь у турнірі беруть такі команди: Управління служби безпеки в Тернопільській області, Управління державної служби з надзвичайних ситуацій області, Головне управління нацполіції в області, Головне управління державної фіскальної служби в області, Тернопільська ЗОШ №20 ім. Руслана Муляра, Прокуратура Тернопільської області, другий батальйон військової частини 3002, військова частина А3215, Головне управління патрульної поліції в області та команда «Агропродсервіс-ветеран».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Інформація про ...
Наступна новина: Нова якість медицини: як ...

КОМЕНТАРІ