Одна із головних стратегій - з'єднати Тернопіль з іншими обласними центрами якісними дорогами,- Степан Барна

Одна із головних стратегій - з'єднати Тернопіль з іншими обласними центрами якісними дорогами,- Степан Барна

08.03.19 09:51 0 790
Ще п' ять років тому ми навіть не мали підстав говорити про те, що вперше за багато років розпочнемо робити державні дороги.

І тепер хто їхав з Тернополя до Львова, з Тернополя до Хмельницького та з Тернополя до Дубно вже оцінили результат і побачили зміни. На цьому наголосив очільник області Степан Барна на раді регіонального розвитку Чортківського району.

Зміни у дорожній галузі відбуваються завдяки двом складовим: сплаченим податкам та митному перевиконанню. "Хороший результат по митному перевиконанні ми демонструємо протягом останніх років. А отримані кошти спрямовуємо на будівництво державних доріг", - пояснив голова ТОДА.

Він також поінформував, що цього року планується розпочати будівництво об'їзної Чорткова до межі Чернівецької області. На цей проект уже виділено 200 млн. грн.

"Маємо поставити собі завдання: впродовж наступних двох років Тернопіль як обласний центр з'єднати з усіма обласними центрами хорошими дорогами", - підкреслив Степан Барна.

Нагадаємо, ради регіонального розвитку в районах та населених пунктах області - це можливість підбити підсумки здобутого за останні три роки та напрацювати стратегію розвитку на 2019-2021 роки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ