На Тернопіллі будівництво пам'ятного знака Чортківській офензиві - елемент розвитку туризму

На Тернопіллі будівництво пам'ятного знака Чортківській офензиві - елемент розвитку туризму

08.03.19 09:37 0 740
Ми маємо розуміти, що туризм - це невід'ємна складова розвитку економіки. Тому у реалізації проектів, пов'язаних із розвитком туризму, потрібно працювати спільно з органами державної влади та місцевого самоврядування. На цьому акцентував голова ТОДА Степан Барна під час ради регіонального розвитку Чортківського району.

"З боку держави ми докладаємо максимально зусиль, щоб Тернопілля своїми туристичними об'єктами стало предметом культурного та історичного надбання всієї держави. Бо наша область багата на замки, яких є 34-ри, печери, які відомі в усьому світі, та інші надбання, що приваблюють до нашого регіону туристів", - зазначив голова облдержадміністрації.

За його словами, цього року також майже 6 млн. грн. має бути спрямовано на реконструкцію цвинтаря та будівництво пам'ятного знака загиблим під час Чортківської офензиви. "Мета - відновити історичну справедливість та повернути до свідомості того, що відбувалося сто років тому. Тому, будівництво пам'ятного знака Чортківській офензиві - це також елемент розвитку туризму", - підсумував Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Навіщо потрібна ...
Наступна новина: Одна із головних стратегій ...

КОМЕНТАРІ