Переваги використання тентів

Переваги використання тентів

12.03.19 13:53 0 1275

Головними перевагами тентового покриття є його цінова доступність, хороші експлуатаційні характеристики та унікальні можливості, серед яких можна виділити: механічну еластичність, відсутність вигинів, геометричну стійкість.

Далі, ми більш детально переглянемо основні переваги тентового покриття, а розповість нам про це співробітник компанії «МИР ТЕНТОВ»: https://mirtentov.ru, яка більше 10 років займається його виготовленням та реалізацією.

Переваги тентів

Таке покриття може приймати абсолютно будь-яку форму, все залежить від геометрії та форми каркаса, на якому кріпиться покриття, причому будь-яка найменша зміна в конструкції каркаса призводить до зміни форми покриття. Наприклад, намет-тент, натягнутий на металокаркас для перебування людей всередині конструкції може бути абсолютно будь-якої форми та розміру, як прямокутним, так і багатокутним.

Якщо перекриваються великі прольоти, то для кращої фіксації покриття використовуються стабілізатори й троси системи натягу. Максимальна ширина типового тентового покриття може досягати 60 метрів.

Для чого використовується тент?

Основне призначення такого покриття - створити комфортну обстановку у внутрішньому просторі, забезпечити звуко- і теплоізоляцію. Найчастіше таке покриття застосовується в місцях масового перебування людей та проведення масштабних заходів (для цього використовують великі намети, виставкові павільйони), також його можна використовувати на промислових будівлях, цехах, гаражах, складах.

Замовити або купити можна як готовий виріб - так і за індивідуальним замовленням. Завдяки можливостям великої кольорової палітри й різноманітним формам каркасу, в архітекторів з'явилася можливість реалізувати найсміливіші задуми і в конструкції, і в підсвічуванні даної споруди.

Матеріал виготовлення тенту

Спочатку такі покриття робилися з поліетилену, пізніше стали використовувати армовану плівку, що включає в себе 3 шари:

  • два з товстого поліетилену;
  • металеву сітку між ними.

Якщо поліетиленовий тент характеризується хорошою пропускною спроможністю для світла і збереженням тепла, то армована плівка забезпечує хороший захист від вологи й пилу і стійкість до будь-яких фізичних дій.

Зараз з'явився новий вид тентового покриття у вигляді фасадної сітки, яку зазвичай використовують на споруджуваних або реконструйованих будинках, щоб приховати їх непрезентабельний вигляд, а також для захисту від падаючого сміття й матеріалів. В основному зараз тенти виробляють з поліестеру з полівінілхлоридним покриттям, етиленпропілендієнового сополімера, скловолокна та етилентетрафторидетиленової плівки.

Покриття тенту не вимагає особливого догляду, досить просто періодично його оглядати на предмет пошкоджень і при їх наявності заміни пошкодженої ділянки, а в зимовий період потрібно прибирати з поверхні сніг, в іншому випадку є ймовірність провисання.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Переваги автоматичних ...

КОМЕНТАРІ