Переваги автоматичних вуличних та гаражних воріт

Переваги автоматичних вуличних та гаражних воріт

12.03.19 14:08 0 1749

Автоматичні ворота набирають все більшої популярності, завойовуючи авторитет комфортом під час використання. Крім основного призначення - огорожі території, автоматичні ворота забезпечують надійний захист від несанкціонованого проникнення, будь то приватне домоволодіння або промисловий об'єкт.

За конструкцією, сучасні ворота представлені стулками, які відкриваються і закриваються за допомогою електроприводу. Такі ворота мають ряд переваг, про які ми і поговоримо далі. Ну а розповість нам про них співробітник компанії Evrovorota, яка безпосередньо займається виготовленням автоматичних воріт в Харкові.

Переваги автоматичних гаражних воріт:

  1. Різноманітність вибору. Ворота з автоматикою можуть бути в'їзні (вуличні) та гаражні. Вуличні автоматичні ворота частіше бувають розпашними та відкатними. А для установки в гараж найчастіше використовують секційні ворота, також сьогодні можна купити ролетні рулонні, підйомно-поворотні та двостулкові розпашні ворота. Всі ворота мають різну конструкцію, експлуатаційний ресурс, можливості електроприводу та правила обслуговування.
  2. Надійний захист. Автоматичні ворота беруть за мету не тільки приховати внутрішню територію від сторонніх очей, але і захистять майно від зловмисників. Якщо говорити про автоматизовані підйомні ворота для гаража, то слід сказати що замкненими підняти їх вручну практично не можливо, систему необхідно тільки розблоковувати. Це дасть додатковий час для приїзду охорони. А встановивши на ворота додаткові замки і засувки, можна бути абсолютно впевненим, що в приміщення ніхто не проникне.
  3. Комфорт. Зручність користування автоматичними воротами - також вагомий аргумент для їх установки. Ви зможете легко управляти воротами, не виходячи з салону авто, завдяки системі дистанційного керування та пульта. Це дуже важливо в дощову або снігову погоду. До того ж, всі ворота, крім розпашних, не вимагають прибирання снігу для відкриття. А це суттєво економить час і сили.
  4. Безпека використання. Це одна з найголовніших особливостей автоматичних воріт. Завдяки встановленню пристроїв безпеки - фотоелементів, ворота можуть автоматично виявляти перешкоду. Якщо під час закривання воріт, на шляху стулки виявилася дитина, автомобіль, або домашня тварина, система зупинить подальший рух. Ворота можуть бути також обладнані сигнальними лампами, які сповіщають про роботу обладнання, а також фотоелементами й датчиками. Все це покликане забезпечити комфорт і спокій власнику.
  5. Довговічність. Автоматика виготовляється для використання при екстремально високих або низьких температурах, високій вологості, перепадах електричної напруги. Що стосується самих воріт, то всі ворота повинні бути виготовлені відповідно до суворих стандартів якості. Матеріали внутрішнього наповнення можуть бути теплоізоляційними, а зовнішні покриття стійкими до вітрів та опадів. Середній термін використання гаражних секційних воріт складає 15-17 років. Після чого ворота вимагають заміни пружин, і, при необхідності, окремих панелей. Термін використання промислових і побутових відкатних та розпашних воріт за умови правильної установки вимірюється десятками років.

Висновки

Автоматичні ворота зручні в експлуатації, безпечні для людини і її майна, легкі в управлінні, служать довго і безперебійно. Досвідчені фахівці проведуть необхідні заміри, в найкоротший термін виготовлять ворота і за кілька годин встановлять їх на території. При бажанні, установку можна провести самостійно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Облепиховое масло: ...

КОМЕНТАРІ