Стенди для школи: основні переваги

Стенди для школи: основні переваги

12.03.19 14:38 0 3500

Інформаційний стенд для школи - це конструкція, що зовні нагадує дошку, на якій розміщуються оголошення, документи та інша інформація, яка цікава якіїсь конкретній аудиторії. Взагалі, інформаційний стенд - дуже ефективний інструмент для залучення уваги, тому їх можна побачити практично повсюдно, в тому числі і в школах. Основне завдання шікільних стендів - це забезпечення учнів найрізноманітнішою інформацією, візуалізація інформації для більш швидкого запам'ятовування. До речі, стенди для НУШ дивіться на сайті stend-sg.com.

Конструкція

Стенди для школи виготовляють з найрізноманітніших матеріалів. В основному вони робляться з пластика. Цей матеріал універсальний та легкий, випускається будь-якої товщини та з кольоровим покриттям. Основою для шкільних стендів може послужити також і коркове дерево, яке прекрасно підійде для прикріплення інформаційних листків за допомогою кнопок. Для виробництва обрамляючих рамок стендів використовуються такі матеріали, як пластик або алюміній. Кишені для змінної інформації можуть бути виконані також із пластику або з оргскла. Така конструкція забезпечить надійне закріплення листів на стенді.

Сам стенд можна виготовити, спираючись на побажання замовника. Крім матеріалу, з якого буде зроблений стенд, можна вибрати конфігурацію. Стенди для школи можуть бути:

  • статичними;
  • такими, що кріпляться безпосередньо на стіну;
  • підлоговими.

Можна скористатися послугами дизайнера і оформити стенд у відповідному стилі, використовуючи логотип, кольори й іншу атрибутику школи.

Переваги шкільних стендів:

  • Головна перевага інформаційних стендів для школи - це компактність. У будь-яких приміщеннях, будь то класна кімната або коридор, стенд не стоятиме на заваді, так як займає небагато місця. Його простота та зручність експлуатації дозволяють періодично розміщувати в цьому куточку всю актуальну інформацію.
  • Окрім того, стенд для школи практичний, інформація на ньому легко замінна. Існують різноманітні тематичні стенди для кабінетів певного типу занять, які допоможуть урізноманітнити уроки і зробити їх більш цікавими. І, що найголовніше, стенд абсолютно безпечний і не загрожує здоров'ю та життю дітей і вчителів.
  • Шкільні стенди багатофункціональні. Вони можуть містити важливу інформацію як для учнів, так і для їх батьків. Хорошим рішенням буде використання стенду для розміщення на ньому шкільного розкладу, щоб діти не плуталися, а батьки могли контролювати навчальний процес дитини.
  • Як правило, багато дітей прагнуть виділитися з класу особистими досягненнями в спорті, навчанні або творчості. Шкільний стенд можна використовувати в якості дошки пошани для кращих учнів, що підвищить конкуренцію та буде мотивувати.
  • У шкільному колективі, особливо в початкових класах, багато дітей займаються тими чи іншими видами творчості: малюванням, аплікаціями й ін. Стенд послужить прекрасним засобом для оформлення дитячого творчого куточка. Це не тільки виставить на огляд успіхи дітей, а й просто буде приємно радувати око.
  • Стенд підійде для розміщення шкільної газети й інформації про майбутні заходи в навчальному закладі. Це дуже важливо, тому що буває неможливо сказати кільком сотням учнів всієї школи про майбутні події.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Облепиховое масло: ...
Наступна новина: Royal Canin Pug: основні ...

КОМЕНТАРІ