Royal Canin Pug: основні переваги

Royal Canin Pug: основні переваги

12.03.19 15:52 0 2053

Усі власники мопсів задаються питанням: "Який корм є найкращим для цієї делікатної породи собак?". Звісно ж Royal Canin Pug! Ви запитаєте: "Чому саме він?". Давайте розбиратися.

Royal Canin Pug - це корм для мопсів старше 10 місяців, який забезпечує Вашого вихованця найкориснішими і самими необхідними для його організму інгредієнтами. Які головні переваги даного виду корму для мопсів?

Про це нам розповість співробітник інтернет-магазину https://toba.ua/, в якому його безпосередньо можна придбати.

Основні переваги корму Royal Canin Pug:

  1. Він сприяє підтримці м'язової маси песика, тримає її постійно в тонусі. Мопси малорухливі песики і при регулярних вигулах, навіть не тривалих, Ваш вихованець буде в ідеальній фізичній формі і з оптимальною вагою, не набираючи зайвого.
  2. Завдяки унікальній формулі корм Royal Canin Pug зміцнює бар'єрні функції шкіри, усуваючи небезпеку подразнення шкіри. У мопса коротка шерсть та складчаста шкіра, особливо на морді. Волога, що накопичується в складках, нерідко стає причиною шкірних подразнень. Тому шкіра на морді мопса вимагає регулярного очищення та захисту від скупчування в складках зайвої вологи та мікробів.
  3. Корм  Royal Canin Pug дає можливість підтримувати оптимальну вагу тварини, забезпечуючи при цьому його необхідною енергією.
  4. Особлива будова черепа мопса (брахіцефальна), характеризується великою головою з короткою квадратною мордою і щільним перекусом. Маленькі щелепи татовсті губи створюють для собаки проблеми при захопленні корми. Часто мопси ковтають крокети, що не розгризаючи їх. Крокети корми Royal Canin мають особливу форму трилисника, яка дає можливість не тільки легко їх захоплювати, а й пережовувати. Таке рішення було прийнято виробником через незвичайну будову щелепи мопсів. Крім того постійне вживання в їжу хрустких крокетов Royal Canin Pug дає можливість попередити появу зубного каменю у песика.
  5. У кормі Royal Canin Pug міститися вітаміни Е, С, зелений чай та поліфенол, тому він підходить навіть для літніх мопсів, які ведуть не дуже активний спосіб життя.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Руководство по покупке ...

КОМЕНТАРІ