Ремонт балкона: нюанси,про які потрібно знати

Ремонт балкона: нюанси,про які потрібно знати

13.03.19 15:13 0 1897

Балкон - це зовнішня конструкція, винесена за стіни будівлі, і внаслідок цього вона схильна до постійного впливу навколишнього середовища. На незахищені балкони критично впливають опади (дощі, сніг, град), сильний вітер, а також перепади температур. Все це призводить до необхідності реконструкції балкона. І з таким проблемами стикається практично кожен третій житель багатоповерхівки. Тому ремонт балкона під ключ користується великим попитом. До речі, в Києві та Чернігові його можна замовити в компанії "Пробалкон": https://balkon.ua.

Що потрібно знати про ремонт балконів?

Якщо говорити про обсяг та вартість робіт з облаштування балкону, то вони залежать від його нинішнього стану, а також від результату, на який ви розраховуєте. Крім того, фінансові затрати залежать і від обраних вами матеріалів й технологій. Але у всьому можна знайти «золоту середину».

Для початку визначтеся з наступними питаннями:

  1. Чи буде балкон житловим або збереже своє первісне призначення?
  2. Якому склінню ви віддаєте перевагу?
  3. Який матеріал для утеплення ви будете застосовувати?
  4. Ви проводити ремонтні роботи самостійно чи ремонт балкона під ключ будуть виконувати фахівці (перший спосіб дешевший, а другий - набагато надійніший та довговічніший)?

Основні етапи ремонту балкону

Сам ремонт починається з оцінки стану основи балкона, адже надійна основа - це запорука довговічності та надійності всієї конструкції, тому косметична стяжка або роботи по посиленню основи (при необхідності) несуть важливу функціональну мету. Балкон може виконувати роль особистого кабінету, бути продовженням кухні або залу. У цьому випадку питання вибору варіанту засклення дуже важливий для збереження тепла у вашій квартирі.

Сьогодні є декілька варіантів склопакетів і рам (ПВХ, дерево або алюмінієві конструкції), так що вам буде з чого вибрати. Для утеплення стін і стелі також можуть використовуватися різні як за якістю, так і ціною матеріали. Стандартний пінополістирол або мінеральна вата? Можна знайти альтернативне рішення на будь-який смак і гаманець.

Пам'ятайте, якщо у вас немає досвіду або виникли сумніви у власних силах, краще відразу довірте виконання робіт професіоналам. Не варто забувати про те, що скупий платить двічі. Нерідко, починаючи ремонт балкону своїми силами, люди стикаються з низкою труднощів, що призводить до додаткових витрат.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: «Ваша Готівочка» — ...

КОМЕНТАРІ