Сергій Надал привітав тернопільських патрульних з нагоди третьої річниці їхньої діяльності у Тернополі

Сергій Надал привітав тернопільських патрульних з нагоди третьої річниці їхньої діяльності у Тернополі

14.03.19 10:26 0 601

12 березня 2016 року у Тернополі розпочали працювати понад дві сотні нових патрульних поліцейських, які впродовж трьох років цілеспрямовано та самовіддано служать громаді міста, доводячи вірність присязі не словом, а ділом. З нагоди третьої річниці їхньої діяльності у місті, очільник Тернополя Сергій Надал привітав патрульних поліцейських та вручив їм подяки і цінні подарунки.

«Від початку існування Нової поліції патрульна поліція повноцінно виконала свою історичну місію, адже завдяки Вашій роботі – і цілодобове патрулювання та чергування, і охорона правопорядку, і швидке реагування на звернення тернополян, вдалося забезпечити спокій та безпеку у місті, попередити десятки злочинів та зберегти людські життя. Цим самим ви довели свою професійність і відповідальне ставлення до покладених на вас обов’язків, - відзначає Сергій Надал. - А найголовніше - те, що Вам вдалося зберегти довіру людей до Нової поліції, довівши жителямТернополя, що патрульна служба поліції працює на благо громаді».

Міський голова побажав співробітникам управління патрульної поліції та їхнім сім’ям міцного здоров’я, професійного росту, наснаги, благополуччя та миру.

До слова, впродовж 2018 року тернопільські патрульні отримали більше 50-ти тисяч викликів та склали понад 26 тисяч матеріалів про адміністративні правопорушення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ