Чернігів: КП «ЧТУ» оголосило тендер на закупівлю шести нових тролейбусів

Чернігів: КП «ЧТУ» оголосило тендер на закупівлю шести нових тролейбусів

16.03.19 10:02 0 689
Комунальне підприємство "Чернігівське тролейбусне управління" 11 березня в системі Prozorro оголосило тендер на закупівлю 6-ти нових тролейбусів. Очікувана вартість - 30 мільйонів гривень. Ці кошти виділені з міського бюджету в рамках міської Програми оновлення електротранспорту.

Пропозиції конкурсних торгів прийматимуться до 13 квітня. Дата і час розкриття тендерних пропозицій будуть визначені електронною системою закупівель автоматично.

У тендерній документації зазначено, що вітчизняні та іноземні учасники всіх форм власності й організаційно-правових форм у процедурах закупівель беруть участь на рівних умовах. Під час подання тендерної пропозиції учасник одночасно надає забезпечення тендерної пропозиції у вигляді електронної банківської гарантії. Забезпечення тендерної пропозиції становить: 900 тисяч грн. Відсутність такої електронної банківської гарантії є підставою для відхилення тендерної пропозиції учасника.

Також згідно з умовами тендерної документації переможець відкритих торгів повинен поставити 6 нових тролейбусів протягом 90 днів з дати підписання договору про закупівлю.

Відповідно до визначених технічних характеристик тролейбуси повинні бути великої місткості з низьким рівнем підлоги на 100% площі салону, призначеної для стоячих пасажирів (ДСТУ 4905:2008), пристосований до пасажирів з обмеженими можливостями (обладнаний відкидним трапом). Крім того, рік випуску самого тролейбусу, а також основних вузлів та агрегатів (тяговий двигун, мости, компресор, АКБ) повинен становити не раніше 2018 р.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2019 році в Тернополі ...
Наступна новина: Владислав Атрошенко ...

КОМЕНТАРІ