Корпорація FOHOW та вплив її продукції на здоров'я людини

Корпорація FOHOW та вплив її продукції на здоров'я людини

18.03.19 12:48 0 1925

На сьогоднішній день, продукція корпорації FOHOW - це найсучасніше досягнення світової науки й техніки. Вона має комплексний склад, розроблений з урахуванням всіх наукових вимог, принципів китайської медицини і правил фармакології.

Продукція FOHOW не призначена для лікування захворювань, вона впливає на організм людини в цілому, спрямована саме на організм, а не на захворювання. Цілісна дія продуктів компанії дозволяє організму перемогти різноманітні недуги. При застосуванні даної продукції відбувається активізація процесів в клітинах людини і сповільнюються процеси старіння. До речі, в Україні продукцію FOHOW можна придбати на сайті офіційного представника: fohow4life.com.

При виробництві продукції використовуються тільки сучасні методи дроблення клітини і екстрагування з неї речовин. Завдяки новітнім технологіям, виробництво продукції в десятки разів перевищує дію сировини! Новітні технології дозволяють максимально зберігати діючі компоненти, що підвищує засвоюваність препаратів організмом і забезпечує ще більшу ефективність їх дії. На всіх підприємствах корпорації FOHOW постійно проводиться виключно строгий контроль за якістю продукції.

Що потрібно знати про FOHOW?

  1. Всі продукти корпорації FOHOW виробляються в строгій відповідно до 3 принципів розробки і освоєння продукції, що забезпечує ефективний і абсолютно безпечний оздоровчий ефект!
  2. Основна ідея та призначення ТКМ (Традиційною китайської медицини) і Культури Підтримки Здоров'я - «Попередження захворювань до їх виникнення» - отримали високе покликання з боку Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я (ВООЗ).
  3. Місія корпорації FOHOW - «Поширимо культуру підтримки здоров'я і довголіття, створимо можливість здорового і щасливого життя для кожної людини!».
  4. Теорія ЯН-шен FOHOW не тільки отримала широке поширення і визнання з боку людей, прагнуть до довгого і здорового життя, а й користується величезною популярністю в усьому світі.
  5. Кредо Корпорації FOHOW - «Розкриємо потенціал, здійснимо мрії!».
  6. Мета - подарувати кожному жителю планети можливість жити здоровим і щасливим життям, досягти успіху та процвітання!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ