Кредит онлайн на карту: основні переваги

Кредит онлайн на карту: основні переваги

18.03.19 16:08 0 1550

Сучасна система кредитування дозволяє людям брати в борг гроші практично на будь-яких умовах і на будь-який термін. Якщо раніше доводилося шукати кошти у родичів і знайомих, то сьогодні невеликі кредитні організації абсолютно легально видають різні суми грошей на різні потреби.

Особливо популярна сучасна форма кредитування - мікропозики. Це невеликі суми грошей, які видаються мікрофінансовими організаціями (МФО) на відносно короткий термін. Термін виплати може становити від декількох днів до 1-2 місяців.

Які ж особливості таких позик? Чому вони більш популярні, ніж банківські кредити? Які плюси вони мають? І чому є сенс звертатися за грошима саме в МФО? Про це нам розповість співробітник онлайн сервісу szaim.com.ua, за допомогою якого безпосередньо можна в автоматичному режимі оформити кредит онлайн на карту без дзвінка в Україні.

Головні переваги мікропозик

Як ми вже зазаначали, сьогодні невеликі грошові суми в борг видають переважно МФО. Оскільки вони в більшості випадків не мають ніякого відношення до банків, правила кредитування відрізняються мінімальним формалізмом. До інших плюсів можна віднести:

  1. Легальність. Незважаючи на те, що МФО не прив'язані до банків і банківських нормам, вони все одно контролюються з боку держави і працюють абсолютно законно.
  2. Відсутність бюрократії. Для отримання невеликого позики не потрібно збирати безліч документів і довідок. У більшості випадків достатньо паспорта. Годі й підтверджувати свою платоспроможність, що підходить для фрілансерів і всіх, хто працює неофіційно.
  3. Не потрібні поручителі. МФО не вимагають шукати забезпечення по кредитах, збирати пакет документів на об'єкти застав і т. д.
  4. Доступність. Отримати необхідну суму може кожен, хто досяг 18 років. Якщо в банку пенсіонерам або студентам в отриманні коштів можуть відмовити, то мікрофінансові організації надають таку можливість. Вікових обмежень практично немає.
  5. Швидкість оформлення. Оформити кредит в невеликих компанія або кредитних бюро можна за 15-20 хвилин. Багато організацій надають можливість отримати кошти в режимі онлайн. Досить заповнити анкету і вказати номер кредитної картки. Також МФО зазвичай мають широку мережу офісів, тому зайти в відділення можна практично в будь-якому районі міста.
  6. Різноманітність умов. Взяти позику можна на самий різний період - від декількох днів до року. Також є різні види кредитів під різні потреби. Процентні ставки на них теж дуже різноманітні - від 1 до 10 відсотків. У деяких випадках новим клієнтам МФО оформляють безпроцентні мікропозики.
  7. Знижки та програми лояльності. У багатьох компаніях пропонують різні знижки та акції для студентів, пенсіонерів, ветеранів і т. д. Також можуть існувати програми лояльності для постійних клієнтів, бонуси за дострокове погашення кредиту та інші приємні дрібниці.
  8. Надійність. Оскільки серед мікрофінансових організацій існує велика конкуренція, вони все піклуються про свою репутацію. Це означає, що клієнтам не доведеться стикатися з прихованими комісіями або додатковими витратами. Організації працюють максимально просто і прозоро.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Консультирование по ...
Наступна новина: Чистка кондиционера: что ...

КОМЕНТАРІ