Міні АЗС: супер переваги

Міні АЗС: супер переваги

18.03.19 19:00 0 1369

Міні-АЗС - це автозаправки нового формату, які претендують на довгу перспективу. Вперше такі паливні точки продажу, або як їх ще називають холодні автозаправні станції, з'явилися в Фінляндії ще в 1980 роках. Першопрохідцем тут виступала компанія Neste під брендом A24, яка створила ці заправки для зниження цін на свою нафтопродукцію. Цього вона і домоглася. Далі, ми поговоримо про принцип дії та основні "+" таких автозаправок, а розповість нам про це співробітник компанії «Петролайн»: petroline.ua, яка безпосередньо займається випуском міні-АЗС в Україні.

Принцип дій міні-АЗС

Станція схожа на звичайний заправний термінал. Працює вона за принципом самообслуговування. Всі операції водій виконує самостійно. Для цього достатньо кілька хвилин, щоб вибрати вид і кількість палива, заплативши за нього готівкою або кредитною карткою. І заправити свого залізного «підопічного». При виникненні будь-яких складнощів зв'язатися можна з диспетчером, натиснувши на кнопку виклику. Спілкування відбувається по двосторонньому голосовому зв'язку.

Переваги міні АЗС:

  1. Великий плюс подібних автозаправкою в зручному місці розташування. На таких автоматичних міні-АЗС немає обслуговуючого персоналу. Суть відкриття цих станцій в тому, щоб зробити більш доступним паливо для більшості автовласників. І так як станція працює без обслуговуючого персоналу, то власники станції істотно економлять гроші. Це робить собівартість експлуатації невеликий, що і дозволяє знизити ціни на бензин.
  2. Крім вигідною вартості продукції, міні-АЗС мають також ще одним хорошим гідністю. Це абсолютна безпека. Такі станції побудовані з використанням сучасних технологій. Вони відповідають жорстким вимогам і відповідають високим екологічним нормам.
  3. При зливі бензовоза немає впливу на навколишнє середовище або атмосферу. Всі випаровування йдуть назад в бензовоз і на спеціальних базах утилізуються. Шахти при таких АЗС обладнані спеціальними датчиками пожежної безпеки, а також тут є самоспрацьовуючі вогнегасники.
  4. Подібні станції багатофункціональні, їх можна використовувати для реалізації не тільки бензину, а також інших видів палива.

Висновки

Завдяки такій організації усунувся людський фактор і процес заправки став максимально швидким і простим, а саме паливо подешевшало. Ці причини допомогли міні-АЗС стати, дуже затребуваними і витрати на їх установку швидко окупилися. Всі ці фактори дозволяють стверджувати, що кількість міні-АЗС буде тільки збільшуватися і цей сегмент ринку досить перспективний.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чистка кондиционера: что ...
Наступна новина: Вибираємо кондиціонер: 5 ...

КОМЕНТАРІ