Вибираємо кондиціонер: 5 поширених помилок

Вибираємо кондиціонер: 5 поширених помилок

18.03.19 20:30 0 1321

Кондиціонер в домі перестав бути розкішшю, а перейшов в розряд предметів першої необхідності. Ринок сучасних кондиціонерів насичений різними марками та різновидами. Як результат, людина не знає який пристрій краще вибрати. Саме тому ми вирішили розглянути основні помилки, які допускають люди при його покупці, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://www.climatcontrols.com/, в якому безпосередньо можна купити кондиціонер за доступною ціною.

Потужність

Чим менша потужність кондиціонера, тим, природно, буде меншою його вартість, проте спроба заощадити може бути виправдана тільки при невеликому (10 -15 %) відхиленні від розрахункового значення. В протилежному випадку кондиціонеру доведеться перенапружуватися, щоби охолодити приміщення, і він дуже швидко може вийти із ладу. Пам'ятайте, що потужність кондиціонера визначається на підставі розрахунку і не залежить від наших бажань та вподобань.

Озонобезпечний фреон

Продавці-консультанти в магазині техніки обов'язково будуть вам розповідати про невимовні переваги використання озонобезпечного фреону. Кондиціонер на озонобезпечному фреоні на 10-15 % дорожчий аналогічної моделі на звичайному фреоні R-22, а вартість монтажу такого кондиціонера дорожча на 20-30 %. Однак на споживчі властивості кондиціонера використання озонобезпечного фреону абсолютно ніяк не позначиться.

Інверторна система

Чи варто переплачувати за інверторну систему роботи кондиціонера? Напевно, варто, оскільки побутовий кондиціонер економить до 30 % електроенергії, точніше підтримує задану температуру та менше шумить. Однак виробництво такого кондиціонера набагато складніше, тож не варто брати інвертори дешевих і сумнівних виробників. Краще за ці ж гроші купити звичайний кондиціонер - він буде надійніший, або все ж таки розщедриться на побутовий кондиціонер відомого японського бренду.

Рівень шуму

Більшість сучасних кондиціонерів мають досить низький рівень шуму внутрішнього блоку. Однак галасливий зовнішній блок може доставити незручність вашим сусідам. Вибирайте відомий бренд - в цьому випадку вам буде гарантований мінімальний рівень шуму як внутрішнього, так і зовнішнього блоку.

Встановлення

Плануючи монтаж спліт-системи, яка складається з 2 блоків, постарайтеся мінімізувати довжину міжблочних комунікацій. У стандартному варіанті установки кондиціонера (зовнішній блок під вікном, внутрішній - недалеко від вікна) довжина траси не повинна перевищувати 5 метрів. Якщо, згідно з вашим планам установки, довжина траси буде більше 7 метрів, тоді намагайтеся не використовувати дешеві кондиціонери.

Висновки

У більшості споживчі функції всіх кондиціонерів приблизно однакові, тому вибираючи кондиціонер, перш за все, намагайтеся звертати увагу на його надійність.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Міні АЗС: супер переваги
Наступна новина: Как работают съемные зубные ...

КОМЕНТАРІ