У тернопільському Центрі науки відсвяткували День народження Ардуіно

У тернопільському Центрі науки відсвяткували День народження Ардуіно

19.03.19 10:13 0 683
Днями у науково-демонстраційному освітньому центрі «Центр науки Тернополя» відзначили День Ардуіно, в рамках якого відвідувачі мали можливість долучитися до цікавих майстер-класів, заслухати доповіді досвідчених розробників та побачити власноруч виготовлені різноманітні корисні винаходи на базі платформи Arduino. Привітав учасників заходу і міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Мені дуже приємно, що Тернопіль уже другий рік поспіль долучається до унікальної наукової спільноти Ардуіно, яка впродовж 15-ти років проводиться у понад 500 містах світу, - зазначив Сергій Надал. - Ардуіно ще раз демонструє, що наука - це не лише складні формули та розрахунки, а ще і пізнавальний світ, в якому можна творити власні винаходи та презентувати їх оточуючим. І я дякую всім організаторам та координаторам заходу за чудову можливість надихнутися новими ідеями та поділитися власним досвідом».

До слова, цього року відвідувачі події мали можливість побачити унікальні розробки, такі як: «Автономна розумна теплиця», «Інформаційна технологія екомоніторингу», «Інтерактивний наплічник», «Розумний будинок», «Сигналізація за допомогою лазерів», «Система спортивного хронометражу», «Система автоматичного освітлення», «Дистанційно керований автомобіль», «Back engineering та Ардуіно проекти» та інші цікаві проекти.

Довідка. День Ардуіно (Arduino Day) - це всесвітній флешмоб святкування дня народження Arduino, під час якої люди, що цікавляться апаратною обчислювальною платформою для аматорського конструювання Ардуіно можуть зібратися разом, показати свої проекти, виступити із цікавими майстер-класами чи лекціями та поділитися власним досвідом.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Класи робототехніки ...
Наступна новина: Будівництво об'їзної ...

КОМЕНТАРІ