Реалізацію екологічної політики на Тернопільщині обговорили під час круглого столу за участі Міністра екології (фото,відео)

Реалізацію екологічної політики на Тернопільщині обговорили під час круглого столу за участі Міністра екології (фото,відео)

19.03.19 11:47 0 769
Як реалізовується екологічна політика у Тернопільській області, обговорили під час круглого столу за участі Міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака. Участь у нараді взяли керівництво області та міста Тернопіль, голови районних державних адміністрацій та ОТГ, керівники структурних підрозділів.

шня робота, власне, торкнулася реалізації в Україні нового законодавства, яке було схвалене на виконання угоди про асоціацію.

«В цьому році Уряд започаткував ще більший фінансовий ресурс для підтримки органів місцевого самоврядування через окрему субвенцію на природоохоронні заходи. Останні два роки з цих коштів було реалізовано проект реконструкції очисних споруд у Чорткові. На цей проект спрямували кошти із державного бюджету у розмірі 30 млн. грн. та кошти з місцевого бюджету», – повідомив Остап Семерак.

Крім того, під час круглого столу йшлося про тематику управління відходами. Позаяк кожне місто та село потерпає від цієї проблеми. Обговорили також проблематику із ветсанзаводом.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Значення підшипників в ...

КОМЕНТАРІ