Переваги відпочинку в Коблево

Переваги відпочинку в Коблево

19.03.19 17:37 0 1149

Коблево - це великий курорт Чорноморського узбережжя, який розташувався в Миколаївській області (на кордоні з Одеською) на території України, де відпочиваючим пропонується широкий вибір можливостей для відпочинку і розваг.

Коблево - це ласкаве сонце і тепле море, цілюще повітря з ароматом степового різнотрав'я і соснових насаджень, безкраї поля виноградників, натуральне вино та гастрономічні морські дари.

У курортному селищі діє велика кількість пансіонатів, готелів (наприклад: Берізка, VIP, Charisma Hotel, дельфін) і баз відпочинку з різним ступенем комфорту, приватний сектор відсутній, тому відпочинок в Коблево буде по кишеню будь-якому туристу.

Переваги відпочинку в Коблево

  1. Коблево може похвалитися близьким відстанню до Тилигульского лиману (ці водно-болотисті угіддя ще називають пташиним царством), який вважається найбільш екологічно чистим водоймою Південно-Західного Причорномор'я і славиться сірководневими лікувальними грязями і мальовничими парками.
  2. Курорт розташований в 55 км від міста Одеси, а відстань до Миколаєва становить близько 80 км.
  3. Протяжність берегової смуги уздовж моря становить 7 кілометрів. Це широкий пляж з дрібного піску з пологим спуском, що особливо актуально для сімейних поїздок з дітьми.
  4. Завдяки вигідному розташуванню туристам пропонують екскурсії в Кишинів (Молдова), Одесу, Білгород-Дністровський, Миколаїв, Херсон, острів Березань, заповідник Асканію-Нову і на розкопки античної грецької колонії в Ольвії.
  5. Клімат влітку помірно теплий. Море на курорті прогрівається швидко, температура води в пік сезону (липні-серпні) досягає 23-27 0 C.
  6. У Коблево є аквапарк, дельфінарій, парк розваг, дитячі майданчики, безліч крамниць з сувенірами.
  7. Аквапарк «Коблево» - один з самих популярних у всій Україні. Любителів активного дозвілля порадують 20 різноманітних водних гірок на величезній території (більше 4 га).
  8. Прокат водних мотоциклів і катамаранів, морські прогулянки на катерах і яхтах, організація рибної ловлі порадують любителів активного розваг на воді. Також в Коблево діє своя школа навчання кайтсерфінгу.
  9. Це один з найвідоміших виноробних центрів України. Настійно рекомендуємо відправитися в екскурсійно-дегустаційний тур на винзавод «Коблево», де винороби розкажуть про секрети своєї справи і наочно познайомлять зі стадіями виготовлення вина (починаючи від збору грозьдьев винограду до розливу в скляну тару).
  10. Розвинута база пансіонатів і будинків відпочинку дають можливість знайти житло відпочиваючим з будь-якими фінансовими можливостями. Щорічно курорт приваблює велику кількість туристів, серед яких багато сімей з дітьми та молоді. Якщо ви плануєте поїздку в Коблево, то обов'язково подивіться ціни на бази відпочинку в Коблево.

Висновки

Унікальний клімат, піщані пляжі і тепле море є відмінним доповненням до розвиненій інфраструктурі розваг, тому курортне селище Коблево користується такою популярністю серед жителів України і гостей ближнього зарубіжжя.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Лучшие мужские ...

КОМЕНТАРІ