Як вибрати похоронне бюро?

Як вибрати похоронне бюро?

19.03.19 22:53 0 1121

Смерть близької людини приходить несподівано і не дає часу на довгу організацію похорону. Поховання покійного вимагає оперативності, але в такі моменти складно зібратися і не упустити всі важливі деталі. На допомогу приходять спеціалізовані ритуальні агентства, які беруть на себе всю або часткову роботу по організації поховання: від виклику спеціальних служб до поминального обіду. Ми підкажемо, як вибрати похоронне бюро і не розчаруватися у виборі, а допоможе нам в цьому розібратись співробітник столичного ритуального бюро "ФЕНІКС": https://www.pohoroni.com.ua/.

Критерії вибору похоронного бюро

Підбираючи ритуальне агентство, важливо враховувати головні особливості, властиві всім серйозним і чесним організаціям. При виборі агентства звертаємо увагу на:

  • репутацію компанії і термін роботи;
  • наявність відгуків клієнтів;
  • рекомендації знайомих людей;
  • перелік виконуваних послуг;
  • співпраця з держструктурами;
  • цінова політика;
  • наявність дозвільних документів;
  • офіс і співробітники;
  • наявність власного сайту.

Критерії можуть змінюватися, в залежності від ваших вимог. Наприклад, якщо покійний був іноземцем або належав іншій релігії, варто переглянути характеристики, за якими потрібно вибрати похоронне бюро.

Репутація найважливіша

Правило, яке підходить для будь-якої компанії - це тривалий термін роботи з позитивного боку. Надійне агентство, яке надає якісні послуги, має великий термін роботи і позитивні відгуки клієнтів - їх можна знайти в інтернеті. У документації завжди вказана дата заснування організації - перевіряйте її з озвученою в офісі або по телефону.

Плюсом агентства будуть рекомендації ваших знайомих, які вже зверталися в конкретну фірму за послугами з організації похорону. Обов'язково запитаєте, чиу залишилися задоволені, а що не сподобалося в обслуговуванні.

Як вибрати похоронне бюро через інтернет

Зараз більшість ритуальних бюро мають власний сайт в інтернеті, на якому є вся інформація по послугах і цінами. Щоб вибрати похоронне бюро, пошукайте на сайті обов'язкові розділи - відомості про агентство, опис кожної послуги, що надається, вартість, відгуки.

Що роблять працівники похоронного бюро?

Якщо телефонна розмова вас задовольнив і ви домовилися з агентством, то до вас повинен найближчим часом приїхати агент, який прийме замовлення на ритуальні послуги. Виїзд представника - безкоштовний, а сам працівник не повинен спізнюватися, порушувати правила етикету або виглядати неналежно. У агента є при собі каталоги траурної продукції з розцінками - слід звірити ціни на сайті і за фактом.

Також в наявності повинні бути бланки договору або квитанції в двох примірниках з мокрою печаткою компанії. Зверніть увагу, щоб співробітник не нав'язував вам дорогі послуги, тактовно давав рекомендації і розповів про всі можливі пільги і знижки. Після закінчення переговорів ви підписуєте договір - уважно читайте умови і перелік робіт бюро.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как правильно выбрать ...
Наступна новина: Переваги ліцензійної ...

КОМЕНТАРІ