Переваги натяжних стель

Переваги натяжних стель

19.03.19 23:52 0 1455

Коли діло доходить до ремонту, одним із самих важливих етапів є облаштування стелі. На сьогоднішній день, найкращим варіантом є натяжна стеля. Далі, ми переглянемо їх основні переваги, а розповість нам про них співробітник компанії "Потолок ОК": https://potolok-ok.kiev.ua, яка безпосередньо займається її монтажем в Києві.

Час установки

Основна переваги натяжних стель - це мінімальний час монтажу, адже прямокутне полотно з гарпунною системою і площею 10-15 м2 можна встановити за 3-4 години. Це дозволить вам зберігти купу часу. Не потрібно більше чекати поки висохне черговий шар шпаклівки та фарбувати стелю в 3 шари, щоб зробити свій будинок ідеальним. За такий короткий час практично неможливо встановити будь-які інші аналогові покриття.

Більш складні покриття вимагають більше часу (все залежить від додавання напрямних і їх кріплення). Так само і криволінійність - вона збільшує час роботи через нарізку та довшу установку кріплень. Навіть при таких ускладненнях, перевага натяжних стель над іншими аналогами в швидкості установки є дуже суттєвою. Покриття середньої складності монтуються за 1-1.5 дні, що значно швидше ніж інші матеріали, які потребуть мінімум 1-2 тижні.

Естетичний момент

Ще однією перевагою натяжної стелі є її естетичність. Краса, затишок і комфорт - це основні відчуття, які викликає це покриття. А завдяки різним видам покриттів, натяжна стеля відмінно підходить до будь-якого дизайну. Основними різновидами натяжних стель:

  1. Глянцева. Така натяжна стеля, візуально збільшує простір кімнати. Це є її головною перевагою. Глянцеве покриття є єдиним виходом у приміщенні з низькою стелею, адже воно хоч якось допомагає розширити простір. Плюс, в разі використання такого матеріалу, по периметру необхідно зробити гіпсокартонний короб. Нехай він буде і не великим, але зробить натяжну стелю дворівневою, і відповідно дуже красивою.
  2. Сатинова. Такі стелі не потрібно комбінувати з іншими видами покриттів. Вони гарно дивляться на великих площах і на них практично не видно швів.
  3. Матова. Переваги матових натяжних стель заключаються в їх простоті та традиційності. Найпопулярніший колір такого матеріалу - білий. Традиційна матова натяжна стеля білого кольору - це аналог гіпсокартону, але з огляду на час установки, їй немає альтернативи. Вона має фактурну поверхню, за нею легко доглядати і так само, як і сатин, матове полотно дуже актуальне для установки на великих площах.

І матову, і сатинову натяжні стелі, можна зробити з невидимим підсвічуванням, і це буде дуже актуальним кроком в будь-якому дизайні інтер'єру.

Висновки

За допомогою натяжних стель ви можете реалізувати в своєму інтер'єрі будь-які фігури, з різноманітними формами складності і на різних рівнях, а простота в догляді та надійність в експлуатації роблять їз встановлення безальтернативним.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ