Запрошення до участі у тендері «Реконструкція системи зовнішнього освітлення м. Тернополя «Світло без ртуті»

Запрошення до участі у тендері «Реконструкція системи зовнішнього освітлення м. Тернополя «Світло без ртуті»

21.03.19 09:50 0 662

Проект: Реконструкція системи зовнішнього освітлення м. Тернополя «Світло без ртуті»

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради надалі – «Замовник», має намір використати частину коштів кредиту та гранту, отриманого від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), на реалізацію проекту Реконструкція системи зовнішнього освітлення м. Тернополя «Світло без ртуті».

Замовник запрошує Підрядників подавати свої пропозиції для отримання контракту, що спів-фінансуватиметься коштами кредиту та гранту, націленого на придбання:

«Розробка проектно - кошторисної документації, постачання та монтаж всього необхідного обладнання для заміни існуючих світильників на нові світлодіодні, заміни металевих кронштейнів, з/б опор, підвішування проводу СІП з використанням арматури для його підвішування, заміна та модернізація шаф управління, утилізації демонтованих ламп а також демонтаж всього застарілого електротехнічного обладнання».

Щоби бути кваліфікованим для присудження контракту, Учасники тендеру повинні відповідати наступним мінімальним вимогам:

· Учасник тендеру має фінансовий, технічний та виробничий потенціал та потужності, необхідні для виконання Контракту, а також середньо-річний дохід Учасника протягом попередніх трьох років має бути щонайменше у 2 рази більшим від ціни його тендерної пропозиції. У разі подання тендеру СПКА, лідируючий партнер повинен задовольняти цій вимозі щонайменше на 50%;

· Учасник тендеру успішно постачав подібні устаткування та роботи іншим замовникам, і виконав, принаймні, п’ять (5) подібних контрактів за останні п’ять років;

· Учасник тендеру або його агент зможуть виконати взяті на себе гарантійні зобов'язання;

· Учасник тендеру не є банкрутом і проти нього не відкриті провадження щодо неплатоспроможності або банкрутства відповідно до чинного законодавства;

· у випадках, коли Учасник тендеру пропонує свої послуги з постачання Устаткування, які він не виготовляє, Учасник повинен засвідчити, що він отримав всі необхідні повноваження від Виробника на постачання Устаткування у країні Замовника.

При підготовці тендерної пропозиції, Учасник тендеру має врахувати, що роботи по контракту орієнтовно розпочнуться у липні 2019 року та триватимуть до лютого 2020 року.

У разі запиту відповідного Учасника тендеру тендерні документи будуть йому направлені безоплатно електронною поштою у формі PDF файлів. Якщо буде заявка на отримання паперових документів, то вони будуть надаватися Замовником відповідному Учаснику тендеру на умовах, що узгоджуються ними окремо.

Всі тендери мають подаватись із забезпеченням пропозиції у формі декларації про гарантування пропозиції, форма якої міститься у тендерних документах . Метою забезпечення тендерної пропозиції є гарантування того, що Учасники тендеру будуть відноситись серйозно до їх участі в тендері.

Переможний учасник тендеру має надати гарантію виконання від авторитетного банку, що є прийнятним для НЕФКО.

Тендерні пропозиції повинні бути надіслані за адресою, вказаною нижче, до 03.05.2019 року 14:00, після чого вони будуть відкриті в присутності тих представників Учасників тендеру, які виявлять бажання бути присутніми при відкритті.

Перед-тендерна зустріч для Учасників тендеру із представниками Замовника для відвідання проектних об’єктів та обговорення технічних та процедурних питань відбудеться 02.04.2019 року в 14:00 за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, (1 поверх) Ресурсний центр підтримки ОСББ з питань чистої енергії.

Потенційні Учасники тендерів можуть отримати додаткову інформацію, а також ознайомитися та отримати тендерну документацію за адресою: Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, 46001, м. Тернопіль, вул. Коперника,1, тел/факс. +38 0352 52 58 48, gkge@ukr.net.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: АТП-2528 активно прибирає ...
Наступна новина: У Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ