Інформаційні стенди для школи

Інформаційні стенди для школи

22.03.19 14:38 0 1734

Наявність стендів в сучасних школах - це не елемент розкоші, а гостра необхідність. Нині кожен кабінет в школі забезпечений одним або навіть декількома стендами, які дозволяють учням отримувати інформацію в зручному для них вигляді.

До речі, в Україні на виготовленні стендів спеціалізується компанія "Стенд-Дизайн". Їх оформлення здійснюється згідно з усіма вимогою і побажанням замовника, адже правильне оформлення стендів грає важливу роль у формуванні інтересу у школяра до пропонованої стендом інформації. Шкільні стенди stendzp точно вразять, як дітей, так і дорослих.

Шкільні інформаційні стенди: що потрібно знати?

Інформаційні стенди дозволяють учням уточнювати розклад занять протягом всієї навчального тижня, вчасно відслідковувати що відбулися в ньому зміни. Батькам інформаційні стенди допоможуть бути в курсі подій школи та окремого класу, оперативно дізнаватися про минулих і майбутніх загальношкільних і класних заходах. Дизайн стенду повинен поєднуватися із загальним оформленням кабінету. Добре, коли простежується витриманий, лаконічний стиль, який не буде відволікати від процесу навчання.

Зручні стенди дозволяють і викладачам, і учням швидко і легко працювати з ними, вивішуючи найсвіжішу та найактуальнішу інформацію. 

Що стосується підбору тем і матеріалів, тут сьогодні немає жорстких норм і вимог. Те, що цікаво п'ятикласників (наприклад, девіз, слова пісні) категорично не підійде учням 9 класу. Саме з цієї причини є сенс залучати дітей до наповнення куточка матеріалами. У кожному колективі знайдуться талановиті хлопці, які із задоволенням візьмуться за таку роботу. Діти будуть пропонувати свої теми та нові рубрики, в процесі пошуку потрібного матеріалу й оформлення куточка згуртуються в єдиний колектив.

Види шкільних стендів зі змінною інформацією:

  • Стенди загальної інформації зазвичай містити буклети з актуальними новинами школи, ознайомчою інформацією і т. д.
  • Інформаційний стенд шкільних досягнень, наприклад, стенд «Наші кращі учні».
  • Стенди з творчості та мистецтва. На яких розміщуються кращі творчі роботи учнів.
  • Інформаційний стенд «Розклад уроків».
  • В рамках проведення іспитів актуальні стенди з інформацією про ЗНО і т. д.
  • Інформаційний стенд «Меню».
  • Інформація для батьків.
  • Інформаційні стенди «Виховна робота».
  • Інформаційний стенд «Наш клас» або «Класний куточок».
  • Стенди для оформлення різних класів (наприклад: кабінету російської мови, кабінету математики, бібліотеку і т. д.).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Колекційні фігурки для ...
Наступна новина: 12 мощных "домашних ...

КОМЕНТАРІ