Переваги комплексних добрив

Переваги комплексних добрив

22.03.19 18:38 0 1651

Досвідчені садівники завжди стежать за своєю ділянкою. Завжди все рослини политі, прополоті, окучени. Але крім тих речей, які необхідно робити щодня, потрібно не забувати і про те, що необхідно робити щороку. А йдеться саме про удобрення грунту.

Вся проблема полягає в тому, що рослини мають властивості забирати поживні речовини з грунту, найбільша їх кількість міститься в плодах, які збирає людина, і якими вона харчується. Речовини не повертаються в землю, саме тому є необхідність штучно удобрювати землю.

Основні проблеми

рослиниЯк же підібрати необхідне добриво? Є рослини не особливо вибагливі і вимогливі, наприклад кактус. Але ми, же овочі в саду і городі вирощуємо. Отже, до кожної рослини потрібен індивідуальний підхід, чи ні? Розберемося! В основному рослини харчуються азотом, калієм і фосфором. Крім інших є й інші елементи, але, мабуть, краще загострити увагу на цих, щоб особливо сильно не заглиблюватися.

Але ось в чому не завдання, кожна рослина вимагає певних пропорцій. Моркви, наприклад, побільше азоту подавай, капусті фосфору і так далі. З такими питаннями можна підійти в будь-якому садівничому магазині, рад там будить повно. Але хіба немає універсального рішення даного питання? Звичайно ж воно є!

Легкий шлях

Для підтримки життєдіяльності, росту і розвитку кожної рослини, чагарнику і дерева, потрібні поживні речовини. Щоб не ламати голову над тими питаннями, скільки, куди і навіщо є давно перевірений варіант. Йдеться про комплексне мінеральному добриві. Чому?

Комплексні добрива містять від 2-х і більше мінеральних елементів (найчастіше азот, фосфор, калій). Цими елементами харчується будь-яка рослина. Особливо є цікавий факто, даний вид добрива продається в різних пропорціях. Але ні в одній з них не будить смертельної дози цих речовин, тому що вони ідеально збалансовані для будь-якого городу та саду.

Переваги комплексних добрив:

  • в добриві міститься від 2-х і більше елементів, що забезпечує легкозасвоюванеі харчування будь-якої рослини;
  • відмінну якість гранул - збалансованість елементів;
  • присутні водорозчинні елементи;
  • концентрованість - вони містять менше з'єднань, в яких немає сильної необхідності;
  • висока якість і екологічність.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Види складських послуг

КОМЕНТАРІ