Плюси зберігання товарів в контейнері

Плюси зберігання товарів в контейнері

22.03.19 21:43 0 1434

Сфера транспортування часто вимагає прийняття оптимального рішення стосовно надійного зберігання будь-яких матеріальних цінностей. Щоб вирішити виниклі питання, необхідно вдатися до колосального набору навичок і спеціальних знань, що випливає в певний вид діяльності, що носить назву логістика. Але в більшості ситуацій не потрібно винаходити щось нове. Адже рішення може бути цілком очевидним. Наприклад, використання залізничного або вантажного морського контейнера, що виконує роль тимчасового сховища.

Сьогодні широко поширена послуга, як довгострокова оренда контейнера під склад. В основному її надають ті компанії, які за сумісництвом займаються вантажними перевезеннями. Цією послугою може скористатися не тільки підприємець, але і будь-яка людина, якій терміново знадобився індивідуальний склад для зберігання особистих речей, скажімо, під час переїзду.

У такої послуги є багато переваг, і одна з найголовніших - це можливість оренди контейнера не тільки на території орендаря, але і на власному майданчику. Досить вказати місце доставки контейнера.

Стаціонарний склад або контейнер? Яка комбінація більш виграшна?

Так званий «холодний склад» давно розглядається як альтернатива сучасному мобільному контейнеру. Причому, останній варіант обійдеться значно дешевше. Щоб зрозуміти, де можна матеріально заощадити та виграти на зручності та надійності, потрібно розглянути відмінності між цими 2 об'єктами. Вони заключаються в наступному:

  1. Для того щоб розмістити склад стаціонарного типу, потрібно використовувати певну ділянку землі, причому чималих розмірів. В цей же час будь-який контейнер, що відрізняється своєю мобільністю, може транспортуватися на будь-яку відстань та переноситися на іншу земельну ділянку.
  2. Щоб встановити контейнер під зберігання речей, не потрібно додатково вдаватися до складних інженерно-технічних узгоджень.
  3. Контейнер прекрасно розміщується на території, де знаходиться складський комплекс.
  4. Відвантаження речей або товару в контейнері відбувається без допомоги спецтехніки.
  5. Оренда контейнера обійдеться дешевше, а значить, споживач зможе заощадити.
  6. Також слід звернути увагу на такі нюанси, як надійність і абсолютна герметичність пластикових або металевих конструкцій, в залежності від матеріалу виготовлення контейнера. В окремому випадку можна скористатися спеціальним контейнером, який надійно захищений від погодних умов, і де буде постійно підтримуватися заданий температурний режим.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Види складських послуг
Наступна новина: Характеристики та переваги ...

КОМЕНТАРІ