Характеристики та переваги махрових халатів

Характеристики та переваги махрових халатів

22.03.19 22:32 0 2365

Напевно, немає жодної людини, яка не любила б речей, які виготовлені з махри. З неї, до речі, найчастіше виготовляють банні халати. Це ворсиста тканина, яка складається з великої кількості петель. Вона буває різною по щільності, висоті, а також якості. Найкраща махра виходить з 100 % єгипетської бавовни.

Основна перевага махрової тканини - це її чудова м'якість, ніжність, і відчуття від дотику. Ця на сто відсотків натуральна тканина ідеально підходить для людей з чутливою шкірою, оскільки вона не викликає подразнення.

Важливо щоб склад тканини для халатів був на 100 відсотків натуральним, адже дуже часто до бавовни домішують синтетичні тканини щоб зробити більш зносостійким. Важливо розуміти що махра високої якості сама по собі дуже довговічна і не потребує домішках.

Махрові халати, що виготовлені з високоякісної бавовни, м'які, легкі та довговічні. Крім того якщо бавовна дійсно високоякісна, то халат не даватиме усадку при пранні. І прати його можна буде при температурі 60 градусів. До речі, в Україні якісні махрові халати можна придбати в інтернет-магазині 60m.com.ua.

Характеристики махрових халатів:

  1. Високий рівень вбирання вологи. Чим щільніший халат (чим більше петельок), тим краще він поглинає вологу.
  2. Якість ворсу безпосередньо впливає на якість виробу.
  3. Махрові халати ділять на два види залежно від того які петлі має махра. Одинарні некручені петлі роблять виріб м'якшим і легшим. Але такий халат не довговічний. Нитки швидко витягуються та зовнішній вигляд сильно від цього страждає. Кручені петлі роблять тканину більш масивною і міцною.
  4. Махрові халати підтримують комфортну температуру тіла (не створюють парникового ефекту).
  5. Натуральна махрова тканина не має хімічних запахів, які можуть зустрічатися в синтетичних виробах.
  6. Махрові халати м'які на дотик. Чим щільніше халат тим більше він м'який і пухнастий.
  7. Халат зі стовідсоткової високоякісної бавовни після кожного прання ставатиме все м'якшим і м'якшим.

При покупці махрового халата варто також звернути увагу на те, що:

  • Колір халата повинен бути рівномірним і насиченим.
  • Поверхня тканини має бути рівною.
  • Шви халата повинні бути заховані або якісно оброблені щоб не натирати шкіру.

Важливо знати! Махрові халати можна гладити. Гаряча праска приминає петлі на халаті. Халат після прасування може втратити свою початкову пухнастість.

Висновки

Якщо ви любите приймати ванну, або просто є мерзляком, тоді купіть собі махровий халат, який водночас зігріє вас і зачарує своєю неймовірною мякістю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Чернігівці про усі ...

КОМЕНТАРІ