Англійський дитячий садок: вибір і переваги

Англійський дитячий садок: вибір і переваги

23.03.19 17:55 0 2663

В останні 2-3 десятиліття рідко кого здивуєш тим, що можеш говорити та розуміти іноземну мову, а то й не одну. А знання англійської мови є само собою зрозумілим. Сьогодні наші діти мають колосальні можливості вивчити цю мову, як рідну. Англомовний дитячий садок з носіями мови (наприклад, в Києві це https://playroom.co.ua/) є джерелом, яке ще декілька десятків років тому назад було недоступним. І ми знайомилися з англійською мовою вперше в 5 класі школи в 10 років, коли вона для нас була уже чужою.

Найдивовижніше те, що маленька дитина вчить в рази швидше, ніж доросла людина. І чим раніше дитина стикнеться з мовою, тим природнішою вона для неї буде і тим "рідніше" вона буде сприйматися дитиною. Тому так важливо прищеплювати англійську мову ще з дитсадівського віку.Далі, ми розглянемо як вибрати англійський дитячий садок.

Один вихователь - одна мова

Зверніть увагу на те, що методики навчання дітей англійської мови бувають різними: від сухої теорії до повного занурення в мовне середовище. Обов'язково поцікавтеся, як саме проходить навчання. Віддавайте перевагу англійським дитячим садкам, де з дітьми один вихователь говорить виключно англійською мовою, а інший на рідній мові дитини. Одна людина - одна мова! Це головне правило, яке працює скрізь! І двомовні сім'ї тому доказ.

Методика виховання

І тут існує безліч методик, кожна з яких має свої особливості. Дві найбільш популярні методики виховання на сьогоднішній день це:
Монтессорі (розвиватися дисципліна і самостійність, адже дитина сама вирішує: що, коли і як вона робить).
Вальдорфська методика (дитина розвивається індивідуально відповідно до своїх біологічних ритмів, не потрібно поспішати, адже навчитися писати і читати можна і в 10 і в 12 років). Ваш дитячий садок може володіти власною методикою виховання; обов'язково поцікавтеся її принципами та основними постулатами. Запишіть назву і пошукайте в інтернеті.

Вихователі

Педагогічний склад англійського дитячого садка особливо важливий. Проведіть міні-бесіду з майбутніми вихователями в групі вашої дитини: з носієм англійської мови і з носієм рідної мови. Від обох повинно залишитися, в першу чергу, приємне людське враження і вже на другому місці - рівень мови.

Англійський вихователь

Віддаючи дитину в англійський дитячий сад, ви робите свідомий наголос на вивчення англійської мови і, природно, очікуєте відповідності з боку садка. Невеликий small-talk з вихователем, щоб оцінити його рівень володіння англійською мовою, хоча б на слух, і стане гарантом вашого спокою. Ще краще, якщо вихователь англійської буде безпосередньо носієм цієї мови - тоді ідеальний акцент вашій дитині буде забезпечений з самого початку.

Переваги англійської дитячого садка

Англійські дитячі сади, в основному, приватні, тому і побут, і устрій таких садів трохи відрізняється від державних. Приватний дитячий садок зазвичай краще оснащений, ніж державний і може гарантувати дітям корисну домашню їжу, приготовлену не з напівфабрикатів, а з продуктів на власній кухні.

Дитині тут приділяють більше уваги і цьому є багато причин:

  • маленькі групи і часто по 2 або 3 вихователя на групу;
  • приватні сади дорожать своїми клієнтами і своєю репутацією;
  • вихователі дорожать своїм місцем роботи і хорошою оплатою.

Але найголовніше - робота спрямована на результат. Англійська садок обов'язково похвалиться досягненнями дітей вкінці року, а без належної атмосфери любові та спокою цього не досягти.

У школі для дитини іноземну мову більше не буде шоком. В англійському дитячому садку дитина настільки звикне до англійської мови, що подальше її вивчення в школі стане лише продовженням звичної справи.

Вибравши англійський дитячий садок для своєї дитини, ви дасте їй можливість дивитися на цей світ по-іншому вже на самому початку життєвого шляху, думати та бачити ширше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Образовательные ...
Наступна новина: Китайський термоядерний ...

КОМЕНТАРІ