Степан Барна: Майже 1 мільярд гривень цьогоріч спрямуємо на реалізацію стратегії регіонального розвитку

Степан Барна: Майже 1 мільярд гривень цьогоріч спрямуємо на реалізацію стратегії регіонального розвитку

25.03.19 11:33 0 789
Завдяки співпраці та об'єднанні зусиль влади, бізнесу та громади можна забезпечити регіональний розвиток та якісні зміни у суспільстві. На цьому наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час круглого столу щодо становлення та функціонування Агенцій регіонального розвитку, як дієвого інструменту розвитку краю.

«Стратегія розвитку краю передбачає залучення Агенції регіонального розвитку до підготовки якісних проектів. У даному напрямку вже маємо позитивний досвід на прикладі співпраці облдержадміністрації, Агенції, а також Великогаївської ОТГ, у рамках якої був створений проект будівництва мультифункціонального центру активних видів спорту, на який вдалося залучити 15 млн. грн.», — повідомив Степан Барна.

Він зазначив, що Агенція регіонального розвитку працює у напрямку підвищення конкурентоспроможності регіону та бізнесу, залучення ресурсів для розвитку ОТГ та прямих іноземних інвестицій в економіку області, а також відновлення інфраструктури замків Тернопілля. Одним з таких є успішно реалізований проект реконструкції дзеркальної зали Вишнівецького палацу.

«Під час Ради регіонального розвитку під головуванням Володимира Гройсмана ми розробили стратегію розвитку на 2019-2021 р.р. Вже цього року передбачається майже 1 млрд. грн. капітальних вкладень на її реалізацію. Ми хочемо побачити конкретні пропозиції щодо напрямків спрямування ресурсів на підтримку ініціатив Агенції регіонального розвитку у тому числі з державного і обласного бюджетів» - підсумував очільник області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ...

КОМЕНТАРІ