Двері Redford - європейська якість за доступною ціною!

Двері Redford - європейська якість за доступною ціною!

26.03.19 13:38 0 1893

Вхідні двері Редфорт - це продукція українського виробництва, виготовлена за сучасними стандартами якості. В конструкції та комплектації цих броньованих дверей використовуються кращі сертифіковані матеріали, що відповідають вимогам безпеки та забезпечують надійність всієї дверної конструкції. При цьому, купити двері Редфорт (Redfort) можна за прийнятною ціною (до речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://dverolub.com.ua/vhodnye-dveri/dveri-redfort-redfort/).

Відгуки про двері Редфорт свідчать про те, що ця продукція задовольняє запитам споживачів. Redfort - це універсальні вхідні металеві двері, встановити які можна як у квартирі чи особняку, так і всередині офісних й торгових центрів. Вони естетично виглядають, забезпечують захист від несанкціонованого проникнення, стійкі до дії зовнішніх факторів.

Серійні моделі

Двері Redfort (Редфорт) виготовляються декількох серій:

  • Оптіма плюс.
  • Преміум плюс.
  • Преміум 2 труби.
  • Стандарт плюс.
  • Серія Еліт.
  • Економ.

Ціни на вхідні двері Redfort знаходяться в середньому діапазоні вартості для вхідних металевих дверей усіх випущених серій. Найбільш дешеві моделі Ви знайдете серед моделей серій Стандарт і Економ. Слід зазначити, що вони краще підійдуть для установки як двері для квартири та кабінету офісного центру, ніж для установки з вулиці. У будь-якому випадку, перш ніж вибрати вхідні броньовані двері, уважно ознайомтеся із зазначеними їх характеристиками та порадьтеся з менеджерами.

Характеристики

Бронедвері Redfort вже не перший рік на українському ринку і досвід реалізації цих виробів доводить, що це довговічні та надійні метало двері. Безперечним плюсом продукції «Redfort» є зовнішнє оформлення та широкий вибір дизайну.

Основними характеристиками дверей Redfort є:

  1. невисока вартість;
  2. серійна стабільна якість;
  3. стійкість до несанкціонованого проникнення забезпечена 2 комплектами замків і антизнімними петлями;
  4. багато варіантів обробки дверного полотна,
  5. якісне зовнішнє покриття дверей, стійке до зносу: плити МДФ під захисною плівкою або порошкове фарбування з високими антикорозійними властивостями;
  6. хороші показники тепло та шумоізоляції досягаються наповненням полотна і дверного короба мінеральною ватою «ISOVER» і ущільнювачами на стиках конструкції.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Как выйти из запоя на дому?

КОМЕНТАРІ