У Тернополі відбулися урочистості до Дня Служби безпеки України

У Тернополі відбулися урочистості до Дня Служби безпеки України

27.03.19 08:58 0 653
Напередодні відзначення Дня Служби безпеки України, у Тернопільському управлінні СБУ відбулись урочистості за участі міського голови Сергія Надала, представників влади, духовенства та керівників міських установ і організацій.

Поруч із пам’ятною стелою, присвяченою працівникам СБУ, що віддали свої життя за незалежність та територіальну цілісність нашої держави, священнослужителі провели молебень за Україну та її захисників, після чого міський голова привітав особовий склад УСБУ з професійним святом, відзначивши кращих військовослужбовців нагородами та цінними подарунками.

«Служба безпеки України, зокрема спеціальні підрозділи, розвідка та контррозвідка, внесли величезний вклад у справу оборони української землі від російського агресора. Завдяки Вашій роботі тисячам українців було врятоване життя через запобігання диверсійних та терористичних актів, - зазначає Сергій Надал. - Завдяки Вашій превентивній діяльності Тернопіль залишається мирним та спокійним містом. Я переконаний, співробітники СБУ не дали і не дадуть нікому дестабілізувати ситуацію у нашому місті. Щиро бажаю, аби працівники спецслужби, які захищають нашу безпеку на російсько-українському фронті, поверталися живими і неушкодженими. Схиляю голову і віддаю шану тим, хто загинув, втратив здоров’я та був поранений під час виконання своїх професійних обов’язків. Ваш подвиг залишиться назавжди у нашій пам’яті».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ