Індивідуальний проект будинку: основні переваги

Індивідуальний проект будинку: основні переваги

27.03.19 16:41 0 2364

У всіх людей, які планують збудувати свій власний будинок, виникає питання: "Який проект вибрати: індивідуальний чи готовий?". Відповідь на це питання не завжди очевидна, саме тому однозначно відповісти на нього можуть тільки ті, хто вже знає, чого хоче і має для цього достатньо коштів.

Очевидно, що будинок, який відповідає всім побажанням, можна отримати тільки в разі індивідуального проектування. У приватному проекті будуть передбачені вимоги замовника до планування будівлі, розташуванню, кількості й розміру кімнат, поверховості будівлі, враховані побажання по технічній частині, енергозабезпеченню та складу побутового обладнання, особливостям екстер'єру, інтер'єру, оформлення ландшафту, і безліч різних дрібниць, які визначають комфортне проживання і затишок.

Далі, ми розлянемо основні переваги індивідуального проектування будинків, а розповість нам про це співробітник компанії "Строй Эксперт": https://postroi.com.ua/, в якій ви безпосредньо можете замовити такий проект.

Чому варто вибрати індивідуальне проектування?

Причини для відмови від типового рішення можуть бути різноманітними:

  1. Незадоволеність типовими проектами. Найчастіше замовнику, який вже ознайомився з каталогом типових проектів, подобається планування в одному проекті, а фасад в іншому, терасу ж він хотів би від того, що бачив в журналі або інтернеті. Замовлення індивідуального проекту будинку допоможе втілити в ньому особливості та цікаві моменти кількох типових варіантів, адаптувати їх під конкретну земельну ділянку, зорієнтувати щодо сторін світу, та оформити все в тому стилі, який бажає власник.
  2. Замовник має чітке уявлення про майбутній будинок. Спробувати себе в ролі архітектора - бажання більшої частини людей, що зважилися на будівництво власного будинку. Активна участь господарів в плануванні - величезний плюс і для проектного бюро, оскільки результат однозначно задовольнить замовника. Плідна робота архітектора та дизайнера в тандемі з власником відкриває широкий простір для творчості, втілення незвичайних креативних рішень та гарантує абсолютну оригінальність житла.
  3. Нестандартний рельєф або форма ділянки. Обмежена площа або нестандартна форма ділянки, пересічений рельєф, щільна міська забудова або вулиця, що дуже близько проходить, можуть стати причиною відмови від типового рішення. Каталог типових проектів може просто не містити пропозиції, що задовольняє особливим вимогам, або така пропозиція занадто обмежена і не підходить замовнику з яких-небудь інших причин. Замовлення індивідуального проекту будинку дозволить по максимуму використовувати обмежений простір або нестандартну форму й перетворити недоліки місцевості в переваги.
  4. Індивідуальність. Поняття індивідуальності для багатьох сучасних людей стоїть на першому місці. Це в однаковій мірі відноситься і до зовнішнього вигляду, і манери поведінки, і оточення в цілому. Для них просто неприйнятне розуміння того, що таких же цегляних коробок, як у них, стоїть на сусідній вулиці ще два десятки. Перевага індивідуального проекту будинку - можливість створення неповторного, ексклюзивного будинку.
  5. Наявність у замовника особливих вимог. Якими б не були побажання господарів, це завжди передбачає додаткову роботу архітекторів і проектувальників. При необхідності можна облаштувати цокольний або перший поверх вашого майбутнього будинку під ремонтну майстерню, косметологічний кабінет або магазин з окремим входом. Особливе опрацювання по технічній частині, наприклад, створення додаткової звукоізоляції, зажадає студія звукозапису. Типові проекти також включають стандартні рішення і в області інтер'єру, екстер'єру та ландшафтного дизайну. Тому при бажанні оформити вітальню фонтаном або створити особливу обробку стелі доведеться вибрати індивідуальний проект.
  6. Престиж. Індивідуальний проект будинку - це ідеальний варіант для тих, хто бажає підкреслити свій статус. Обов'язковий пункт - такий будинок повинен бути абсолютно унікальним. Він відрізняється сучасними будівельними матеріалами, унікальним дизайном, грамотно оформленим ландшафтом. Також він повинен містити все необхідне власнику, наприклад: бібліотеку, спортзал, 3 дитячих кімнати, арт-студію, басейн або більярдну.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ