Очільник Тернополя Сергій Надал привітав Нацгвардійців з нагоди професійного свята

Очільник Тернополя Сергій Надал привітав Нацгвардійців з нагоди професійного свята

28.03.19 13:06 0 554
Урочистостями на території військової частини 3002 відзначили у Тернополі 5-ту річницю Національної гвардії України. З нагоди професійного свята військовослужбовців привітав міський голова Тернополя Сергій Надал та вручив кращим гвардійцям відзнаки і цінні подарунки.

«26 березня 2014 року була створена нова Національна гвардія України. Тоді, на полігоні у Нових Петрівцях, склали присягу перші батальйони Нацгвардії - це були молоді хлопці, добровольці та вихідці із сотень Самооборони Майдану і серед них було багато тернополян. Їх об’єднувало потужне патріотичне почуття – любов до України і готовність віддати за неї своє життя, - відзначив Сергій Надал. – Тому я щиро вітаю усіх Вас, хто у такий нелегкий період став на захист народу, цілісності і суверенітету нашої держави у лавах Національної гвардії України. Також від імені усієї громади міста я дякую тим гвардійцям, які щодня забезпечують спокій і громадський порядок у Тернополі. Ви робите наше місто безпечним. Дякую кожному гвардійцю за Вашу вірність присязі, військовому та громадянському обов’язку, відданість українському народові!».

Міський голова побажав військовослужбовцям Національної гвардії України мужності, витримки, наснаги, родинного затишку і тепла, міцного здоров’я та миру на нашій Українській землі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Міський голова ...
Наступна новина: Вступай до лав патрульної ...

КОМЕНТАРІ