У Міжнародний день театру голова ТОДА вручив відзнаки тернопільським акторам

У Міжнародний день театру голова ТОДА вручив відзнаки тернопільським акторам

29.03.19 08:29 0 1073
Міжнародний день театру у Тернопільському обласному академічному драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка був багатий на приємні та насичені моменти. У цей день в театрі відбулася прем'єра комедії-притчі «Вуйцьо з крилами», яку прийшли переглянути сотні містян, серед яких було й багато відомих гостей. А також після вистави акторів та творчий колектив театру відзначили грамотами й нагородами. Відзнаку «Гордість Тернопілля» вручили народному артисту України, провідному майстру сцени Ячмінському Володимиру Дмитровичу.

Четверо із акторів відповідно до указу Президента України Петра Порошенка присвоєно почесні звання «Народний артист України» та «Заслужений артист України» (https://www.president.gov.ua/documents/912019-26342?fbclid=IwAR1mcdG1v9PFDT3-uAV-fW0xRkhUxKnG09Wr_z6nToYiMBj2fgdFx9L8hGw, – деталі за посиланням). Про це зі сцени зазначив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

«Міжнародний день театру – це не лише свято для 65-осібного колективу нашого драмтеатру, а й для всіх поціновувачів мистецтва. Мені приємно говорити, що спільні кроки у сфері культури дають позитивний результат. Театр оновлюється, оновлюється його зовнішній вигляд, тривають роботи з перекриття даху. Але найцінніше в театрі – це артисти, режисери, весь творчий колектив. Тому мені приємно, будучи тут, відзначати ваші найкращі здобутки», – звернувся до театралів Степан Барна.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1658529564250622

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі громадські ...
Наступна новина: Програма «Pro бізнес»: нові ...

КОМЕНТАРІ