Куяльник - один із найвідоміший грязелікувальних санаторіїв у світі

Куяльник - один із найвідоміший грязелікувальних санаторіїв у світі

29.03.19 23:12 0 2704

Куяльницький лиман можна з упевненістю назвати надзвичайним природним явищем. Свого часу затоку Чорного моря, відокремившись піщаним пересипом, утворив лиман. Вода випаровувалася, і утворився щільний сольовий розчин - цілюща ропа, збагачена мінералами. Дно лиману - це шар мулових грязей, які славляться своїм оптимальним складом органічних кислот, мінералів, біологічно активних речовин, що і робить лікування грязями настільки ефективним. І ця підводна лабораторія змінюється, вдосконалюючи свої лікувальні властивості. Лікування дає особливий ефект в комплексі з Куяльницькою мінеральною водою, що видобувається тут же, на території санаторію «Куяльник»: kuyalnik.com.

Лікувальні грязі

Якщо вас здолала хронічна втома або проблеми зі здоров'ям незначні, можна приїхати на Куяльницький лиман і викупатися в чудодійній лікувальній грязі, і навіть саме повітря на його березі насичене цілющими мікроелементами. Але, як і будь-яка ефективна процедура, грязьове лікування має свої протипоказання, тому має сенс вислухати рекомендації лікаря з приводу доречності певних процедур. Краще, якщо це буде фахівець санаторію «Куяльник».

Лікарський склад санаторію являє собою колектив професіоналів, які володіють знаннями про ефективне використання виняткових властивостей грязі. Після повного обстеження ваш лікар призначить комплекс лікувальних процедур, де ви відчуєте на собі чудодійні властивості Куяльницьких грязей та мінеральної води.

Основні захворювання, які лікують в санаторії «Куяльник»

Перелік захворювань, з якими справляється грязь Куяльницького лиману, дійсно широкий. До них відносяться:

  • захворювання суглобів (артроз, сколіоз, остеохондроз, артрит);
  • псоріаз;
  • захворювання нервової системи;
  • хвороба Бехтєрєва;
  • гінекологічні й урологічні проблеми;
  • наслідки травм і опіків;
  • хвороби кровоносних судин і шкіри.

У Куяльницькій грязі є дивовижна протизапальна та болезаспокійлива здатність, що дозволяє пацієнтові досить швидко відчути полегшення. У її складі є біологічно активні речовини (практично вся таблиця Менделєєва), які, потрапляючи в організм через шкіру, активізують відновлювальні процеси та дають омолоджуючий ефект.

Лікарі санаторію складають комплексний підхід до дитячих захворювань. Завдяки фізіологічності лікування грязями застосовуються процедури, які дуже добре переносять навіть діти.

Залишається сказати, що ваше здоров'я, звичайно ж, знаходиться у ваших руках. І якщо вам знадобиться допомога, до вашого розпорядження унікальне явище природи - Куяльницький лиман.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Сантехника: как выбрать?
Наступна новина: Відпочинок на Чорному морі ...

КОМЕНТАРІ